| GalinaBlanca a întrebat:

Ce parere aveti despre? http://www.youtube.com/watch?v=dffUb-I6EsE&feature=relat ed Mai mare dovada nu exista.Si aici este despre secte : http://www.youtube.com/watch?v=iz2_9PxLZ60&feature=relat ed :)

49 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Adevarat comentariu a scris cineva:"Ortodoxia este pur si simplu CONTAMINATA de obiceiuri pagâne.
C O NT A M I N A T A de tainele mistice de la Babel!
Credeti ca Dumnezeu Cel Prea Sfânt accepta aceasta joaca de-a crestinul!?
Scriptura(Biblia )e menita sa duca Omul în Rai. Daca Arsenia Boca crede ca Biblia te duce in iad este problema lui.Aici se vede ce fel de crestinism propovaduia el.Un crestinism fals, plin de erezii si obiceiuri straine de Cristos.
Obiceiurile ortodoxiei duc poporul in iad.Sunt pagâne!
Fighter7ful "hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Basme

| RAY a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Ai dovezi?

| DyNo a răspuns (pentru RAY):

Normal... ca NU are. Eu am cerut deja sa mi se stearga contul deoarece chiar numai am chef de certuri si de contradictii pe acest forum. Si cand vad toate anunturile de pe TPU pe mail zilnic, asta ma face sa verific si uite asa mai intru intr-o cearta...

| RAY a răspuns (pentru DyNo):

Dyno nu trebuie chiar sa iesi daca vrei sa eviti poti da ignor dar nu lua asa in serios ipocriti

Uite daca vrei putem dialoga eu doresc

| RAY a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Da alina

Stiu, dar nu vreau nu ma pot abtine sa nu intru in certuri inutle cu niste oamenii... mai mult sau mai putin pregatiti sau sa zic competenti ( crestini ).

Sa nu te superi, in general romanii sunt oamenii de rahat

Eu sunt roman, tu esti roman, suntem oameni de rahat?

Uni dyno nu toti

| DyNo a răspuns:

Te-ai facut penticostal, adventist sau liber cugetator? Chiar sunt curios.

| DyNo a răspuns:

Deci numai esti crestin, nu-i asa?

| DyNo a răspuns:

Nu sunt adeptul teoriei materialiste si nu m-am drogat cu nimic. Din potriva, am cautat foarte mult pana acum, din mai multe surse si din mai multe carti. M-am straduit sa caut adevarul, chiar foarte mult. De ce crezi ca as fi dusmanul tau? De ce crezi ca te consider un fraier pentru ca tu crezi in Dumnezeu? Cine nu este cu mine nu este impotriva mea si nu imi este dusman. La tine este total invers...

| DyNo a răspuns:

Bun, aici suntem pe aceeasi lungime de unda. Vrem amandoi sa ne construim viata pe adevar nu pe minciuna. Am mai zis ca nu imi esti dusman, daca gandesti altfel decat mine, si in nici un caz nu ma afecteaza, pe tine in schimb... sa nu deschidem un subiect din care nu am putea iesii. Fii pe pace!