Bună!
Sincer, sunt creștină-ortodoxă și cred că există Iisus Hristos. Nu știu cum am fi putut apărea noi fără El..chiar nu pot să-mi dau seama.
A avut o viață grea, dar a făcut-o pentru noi.
O seară plăcută!
Eu unul sunt de parere ca Iisus Hristos a fost un "erou civilizator". Nu a dus o viata plina de luxuri...inca de la nastere putem observa ca s-a nascut intr-un loc modest, nicidecum precum se asteptau unii de la Fiul lui Dumnezeu...
A avut o viata plina de obstacole, una nu tocmai blanda... A pus mereu binele altuia pe primul loc, a trecut prin multe dureri si pierderi, nu a trait intr-un lux aparte...
Prin viata sa cat si din tot ce a facut reiese ca nu conteaza partea materiala ci doar partea spirituala (adica sufletul fiecaruia)
A dus o viata grea inca de la nastere (nu s-a nascut nicidecum intr-un loc luxos) Asa cum s-a mai zis, prin aceasta viata grea ne-a lasat noua un exemplu demn de urmat..."Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,
Si S-a facut om;
Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat;" Tot ce a facut a facut pentru noi, oamenii, viata modesta pe care a dus-o a fost una dedicata noua. A pus mereu binele altuia pe primul loc, aceasta este parerea mea.
De ce ti se pare ca a avut o viata grea? Avea prieteni bogati care il invitau la masa si in casa lor!
Sorry. Tastatura asta proasta se schimba in alta limba si nu mai am diacritice.Multumesc! Exista toate relatarile astea despre El si se tot reproduc din generatie in generatie pentru a nvata ceva din ele si pentru a ne multumi cu ceea ce avem..nu sa cerem mereu imposibilul. Mereu avem de invat ceva.