Despre islam, ca despre orice bullshit cu pretenţii de adevăr absolut, am o părere negativă, dar ceva mai negativă decât despre restul religiilor, date fiind consecinţele acestei (încă unei) "religii a iubirii şi a păcii" (atentatele teroriste, fanatismul cu totul idiot, misoginismul dus la extrem, ipocrizia nesimţită, etc).
Cea mai proasta religie, plina de ineptii, care ar trebui interzisa in afara tarilor practicante.
Nu pot sa zic decat ca multa lume este adepta islamismului, in rest sunt indiferent.
E o religie cat de cat okay, adeptii „inraiti" ai ei fiind oameni pasnici si buni. Sectele islamice sunt groaznice si crude. Islamulul in sine e okay. Nu-l recomand dar nici nu am o parere rea despre el. Doar sectele islamice ma scarbesc.
O atrocitate, daca religia asta nu ar fi existat lumea ar fi fost mai buna.
Nu nimic interpretabil, islamul il numeste necredincios pe cel care nu merge la razboi in numele lui Allah, musulmanii salbatici s-au adaptat(nu toti), si acum numesc,, interpretabil'' un manual de razboi.
Tot ce ai afirmat aici este FALS SI GRESIT.
Si daca iti voi arata citate in care scrie negru pe alb ca necredinciosii trebuie pedepsiti ce o sa zici?
"Sa se lupte deci in drumul lui Dumnezeu numai aceia care dau in schimb viata lumii de acum pentru lumea de apoi. Iar cel ce se lupta pe drumul lui Dumnezeu, fie ca este omorat, fie ca biruieste, lui ii dam la sfarsit rasplata mare" (Sura IV, 76). Chemarea la lupta - jihad - transforma lumea in doua: lumea lui Allah si lumea lui Satan. "Luptati impotriva prietenilor lui Satan, caci viclesugul lui Satan este slab " (Sura IV, 78).
O sa spui niste prostii care nu ma intereseaza, pentru ca eu sunt in stare sa realizez ca omul ala a purtat numeroase lupte pentru credinta lui, a omorat si a decapitat oameni, iar faptul ca tu nu vrei sa intelegi niste informatii verificate e problema ta, nu a mea.
Cuvantul pentru lupta folosit in Qur'An este Jihad.Cuvântul „jihad" înseamnă străduinţă sau, ca să fim specifici, străduința pe Calea lui Allah. Orice strădanie făcută în viața de zi cu zi pentru a-L mulțumi pe Allah poate fi considerată o formă de jihad.Controlul sinelui de la facerea de faptele rele este, de asemenea, un o formă a jihad-ului mare. Cu toate acestea, din cauza mass-mediei si a din cauza ignorantei, multa lume nu se oboseste sa caute adevarul si iau orice informatie asa cum le este oferita.
Nu e vorba de cum ia lumea informatia. Mahomed a purtat razboaie, lucrul asta e clar, nu exista incertitudine privind subiectul asta, doar pentru cine nu vrea sa stie adevarul.
Crezi ca luptele pe care le-a purtat si luptele de care vorbeste in carte nu au elgatura? Ca e o coincidenta?
Tu numesti falsa orice sursa care nu are informatiile pe care tu vrei sa le aiba(exact ca un crestin care vrea sa demonstreze ca Dumnezeu exista folosind citate din biblie)
https://ro.wikipedia.org/wiki/Mahomed
Islamul este inchinare la diavolul Allah.
"Roadele" acestei religii diavolesti se vad peste tot in lume: atentate, terorism, decapitari, jafuri, violuri, crime infioratoare infaptuite de inchinatorii la diavolul numit Allah.
Islamistii din Irak si Siria nu mai stiu ce metode infioratoare de torturi si crime sa mai inventeze, ca niste demonizati ce sunt ei.
Citeam daunazi ca au ajuns islamistii sa monteze niste cabluri explozive pe gatul victimelor ca sa le decapiteze.
Noaptea mintii cu acesti imputiti de islamisti, niste diavoli pe pamant.
Cuvântul „islam" înseamnă pace și supunere. Pacea face referire la pacea cu noi înșine și cu ceea ce ne înconjoară, iar supunerea înseamnă supunere față de Voinţa lui Allah. Un sens mai larg al cuvântului „islam" este acela de a obține pacea prin supunerea faţă de Voinţa lui Allah.
Islamul nu este numit după o persoană, cum este în cazul Creştinismului, care şi-a primit denumirea după Isus Christos (pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui), sau în cazul Budismului - după Gotama Buddha, Confucianismului - după Confucius, sau în situaţia Marxismului - după Karl Marx. Nu şi-a primit numele nici potrivit denumirii vreunui trib, cum a fost în cazul Iudaismului care a fost numit după tribul Judah sau al Hinduismului, numit după Hindus.
Aceasta este o religie unică, cu un nume care semnifică o atitudine morală și un mod de viață, iar musulmanii își iau identitatea de la Mesajul islamului şi nu de la numele lui Mohammed (Pacea și binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!).
Deci nu avem de a face cu o nouă religie adusă de Profetul Muhammad în Arabia secolului al VII-lea, ci pur şi simplu cu singura religie adevărată provenind de la Allah şi exprimată în forma sa finală.
Islamul este religia care i-a fost dată lui Adam, primul om, şi totodata
primul profet al lui Allah. De asemenea, Islamul este religia tuturor profeţilor trimişi de Allah umanităţii. Numele religiei cereşti Islam nu a fost decis la ani de zile după apariţia acesteia de către alte generaţii de oameni. Numele a fost ales de Allah Însuşi şi acest lucru a fost menţionat în mod clar în Coranul cel Sfânt, ultima revelaţie făcută umanităţii. În cartea finală a revelaţiei divine, Allah afirmă următoarele:
"În ziua aceasta, am desăvârşit religia voastră şi am împlinit harul Meu asupra voastră şi am încuviinţat Islamul ca religie pentru voi!" (Coran 5:3)
"Acela care doreşte o altă religie decât Islamul, nu-i va fi acceptată, şi el se va afla în Lumea de Apoi printre cei pierduţi" (Coran 3:85)
Sunt conştient că există unii musulmani care sunt incorecţi, nedemni de încredere, care înșală, care fac acte ca cele prezentate de tine, insa aceştia nu trebuie confundaţi cu islamul. Aceste persoane nu pot fi numiti musulmani, pentru ca acestia sunt ignoranti cu privire la religia lor.
Eu n-am nimic cu ignoranta acelor musulmani sau incorectitudinea lor. Ma ENERVEAZA pana la apoplexie ipocrizia generalizata in randurile lor!
Nu se poate sa nu munceasca O ZI IN VIATA LOR, sa stea la coltul strazii vanzand "bilute", sa fie hoti, proxeneti de minore si... cand vine politia sa ii aresteze sa inceapa sa urle din rarunchi RASIIISM! RASIIISM! PERSECUTIEEE! Asta se cheama in limbaj elevat ipocrizie sau mai pe romaneste nesimtire si tupeu jegos! Stiu! Nici nu-mi spune... fac asta fiindca li se permite de catre societatea vestica in care sunt! Sunt in Germania, am fost si in Franta si m-am lamurit complet asupra caracterului si gandirii vesticilor, cu toata sinceritatea ii consider sub arabi ca inteligenta pura si inteligenta sociala.
Ba hai mai departe, o sa fiu complet sincer, sunt invidios pe statutul musulmanilor in vestul Europei si ma consider INJOSIT ca roman. Nu, nu e vina nici meritul musulmanilor, e vina dobitocilor din aceste tari care nu au altceva mai bun de facut decat sa vanture " corectitudinea politica" in cel mai scarbos mod posibil si cand li se nazare lor. Daca ii urasc? Da, ii urasc mai mult decat urasc arabii cu tupeu despre care vorbeam mai devreme. Si eu vreau, ca roman, sa am umbrela asta a " protectiei minoritatilor " sub care sa ma ascund. Ascult la munca stirile la radio, si cand un roman a furat un portofel intr-o gara jigodiile de la radio au pus intr-o stire de 1 minut de TREI ORI cuvantul ROMAN. Romanul a furat, romanul a fost arestat, romanul este cercetat pentru furt. Buun, nici o problema pana aici, poti spune... dar cand aceleasi jigodii de nemti aresteaza UN SINGUR VINOVAT dintre sutele de arabi care au facut tampenii de Revelion la Koln, ce crezi ca se spune la radio? UN BARBAT a fost arestat, EIN MAN in frumoasa limba germana. Cum dracu sa nu te enervezi si sa nu ii urasti? Noi ca romani de ce sa fim ciuca batailor pentru fapte minore iar violatorii de alta origine sa nu fie nici macar pomeniti ca nationalitate? Da stiu, nu e vina musulmanilor pentru faptele nemtilor.
DA, eu sunt musulman.
Mashallah
RAY întreabă: