Ai spus ca esti doar curioasa.Da,exista.Da, e periculoasa.Da, stiu oameni care practica sau au practicat asa ceva.Si mai stiu ca nici unul din ei n-a ramas intreg,nici la suflet,nici la trup,si n-a cunoscut nici pacea, nici fericirea, nici dragostea adevarata.Pentru ca diavolul nu poate da nimanui ceva ce el insusi nu are.
Normal ca este periculoasa! mai ales daca este neagra! nu te baga in belele.mda,vrajitoarele si ghicitorile alea ciudate le practica. sfat:nu o face! vorba lui @oanaamaria:,, indiferent daca-i alba sau neagra, e periculoasa!"
Tin sa va anunt ca magia neagra exista! la fel ca si spirite bune rele etc. Eu zic sa nu incerci sa faci prostii din astea ca nu te ajuta cu nimic, din contra o sa ai de suferit.
Doamne ce intrebare , vident ca-i periculoasa, e magie, indiferent ca-i neagra sau alba tot nu e buna, numai satanistii o practica. Nu te baga in chestii de astea!
Daeu practic magia neagra si nu este periculoasa atit timp cit nu vrei sa te razbuni poti face si bine si rau daca ai nevoie sa te iubeasca o fata te pot ajuta si va veni in patru labe la tine imi trebuie decit o poza a iei o fac sa fie pe viata a ta
Exista cu siguranta. Este foarte periculoasa. Se face prin ritualul wicca si pentagrama.
Eu nu vreau sa o practic doar era asa o curiozitate despre ce cred unii oameni in legatura cu asta.si eu tind sa cred ca nu exista dar un amic a incercat sa-mi explice unele chestii iar acum sunt indecisa nu stiu ce sa cred. exista magie sau nu exista?
Nu stiu nimic despre nici o magie practicata cu "oginzi" dar magia neagra in general da dependenta.
Denisaaa08 întreabă: