anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre Martorii lui Iehova? Cunoasteti persone? Credeti ca zvonurile despre ei sunt bine intemeiate? Vreau sa aflu parerea voastra mai detaliata.Multumeschappy.

66 răspunsuri:
| Esperança a răspuns (pentru Jardelin):

Dar intentia mea nu a fost sa te jignesc, repet, am continuat doar discutia deschisa de tine si ca sa vezi ca nu sunt o persoana ca tine, plina de ura, o sa sterg acele comentarii deoarece eu nu imi permit sa cataloghez oamenii precum tu: "jeguri umane "
Imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat, dar asta este realitatea si intr-o zi vei vedea si tu si toti ceilalti care este de fapt adevarul si minciuna in care ati fost indoctrinati!
O seara buna!

| ZvT a răspuns:

Am un prieten de religie iehovistă, n-am avut probleme cu ei.Mi-a explicat faza cu transfuzia de sânge, e o aberaţie pe care a fost obligat să o creadă. De la el am auzit că în biblia creştină creştină la subsolul paginii scrie undeva dumnezeu = iahve. Oricum, cel mai bine e să nu devii membru, dar nici să te fereşti de ei ca de ţigani.

Răspuns utilizator avertizat
| Jardelin a răspuns (pentru Esperança):

Imi cer scuze ca te-am facut basista. S-ar putea sa nu fii fan Basescu insa am citit unele comentarii de-ale tale in care sustineai si raspindeai intoxicari mincinoase folosite de cei din tabara suspendatului. De aici am tras concluzia.

Referitor la "o persoana plina de ura". Nu, nu sint. Atita doar ca tratez cu dezgust si repulsie persoanele care imi jignesc credinta mea ortodoxa. Imi iubesc enorm credinta, o consider cea mai frumoasa, au fost si sint o multime de oameni minunati in ea plini de dragoste si har, a facut fata de-a lungul celor aproape 2000 de ani de istorie unor cumplite incercari, a daruit civilizatiei universale oameni deosebiti care la rindul lor ne-au binecuvintat cu lucrari si studii teologice deosebite (din care se inspira insesi teologii pretestanti) si de aceea nu pot sa stau indiferent cind vad niste jeguri ordinare de sorginte "pocaita" ca minimalizeaza, desconsidera, mint si murdaresc credinta mea ortodoxa. Tu ce ai face in locul meu daca ai vedea ca exista o gloata de ratati care se dau mari cunoscatori ai Cuvintului ca iti ponegreaza in fata cu nesimtire si tupeu credinta? Ai sta impasibila?

Eu nu am nimic cu nimeni. Esti neoprotestanta? Foarte bine. Te pot iubi, te pot stringe in brate ca pe un frate, te ajut, dar vreau sa te uiti la mine, in ochii mei si sa ma privesti cu respect. Nu-mi spune ca sint pagin, ca sint inapoiat, ca sintem prosti, ca sintem hoti, homosexuali, avari dupa bogatii pentru ca ma jignesti, pentru ca imi jignesti fratii de credinta, pe copii mei, pe sotia mea, imi jignesti istoria, inaintasii si tot universul meu interior compus din trairi, sentimente, principii, iubire.

Vrei sa te bucuri de respectul meu? Niciodata in viata ta sa nu mai rostesti un lucru negativ la adresa credintei ortodoxe sau a ortodocsilor care te inconjoara, oricit de evidente ti s-ar parea unele lucruri. Retine, te rog! Singurul in masura sa faca aprecieri sa ne judece si sa ne pedepseasca este Dumnezeu! El stie si ce e bun la noi si ce e rau la noi, si ne va rindui daca va vrea in gradina raiului sau, daca e cazul, ne va pedepsi. De vrei sa fii si mai corecta spune-i si celui de linga tine care ponegreste: "Nu vorbi urit de ortodocsi pentru ca unii dintre ei s-ar putea sa fie mai presus de tine!" Asta inseamna de fapt sa intelegi mesajul Bibliei, Cuvintul Mintuitorului.

Sper sa nu treci cu superficialitate peste rindurile de mai sus, sa citesti cu ceva mai multa atentie cuvintele mele, pentru ca as vrea sa intelegi ca nu sint un tip care nu are alta preocupare decit ura, ci doar un tip care doreste sa-i fie respectata credinta ortodoxa. Chiar daca iti va fi greu sa crezi, eu nu urasc pe nimeni inca (nici macar pe suspendat happy...), singurele sentimente pe care le manifest fata de oamenii care ma ofenseaza fiind, dispretul, greata, uneori ironia, iar in cazurile mai fericite, ignorarea.

Pentru ca ti-ai inceiat precedentul mesaj urindu-mi "O seara buna!", iti adresez si eu o urare asemanatoare,

Toate cele bune!

| Crucified a răspuns:

Mdea.

| AnonimusGate a răspuns (pentru U2lrish):

Afirmatie in 1914 sata metaforic a fost aruncat pe pamant in biblie scrie Citez
Vai si amar de voi pamant si ceruri că-ci diavolul s-a coborat la voi cuprins de o manie mare ca-ci știe ca mai are putin timp de trait :*

Întrebări similare