anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre Martorii lui Iehova?

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Da,sunt o Martora a lui Iehova si nu-mi e rusine ca am privilegiu de a purta acest nume.Isaia43:10-12

63 răspunsuri:
| 280Monica280 a răspuns (pentru danay72):

Ar trebui aplaudat răspunsul câştigător! Nu trebuie să ne fie ruşine că purtăm acest nume, indiferent de împrejurări!

| 280Monica280 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Cum ar fi?

| 280Monica280 a răspuns (pentru Duucu):

O bucată de salam? De învăţături biblice ce spui? Nimeni nu le dă o şansă să vadă cât de buni sunt ei de fapt. Eu nu aş renunţa nicidecum la această religie.

| Duucu a răspuns (pentru 280Monica280):

Ma pis pe ele.NOT ATEIST!

Răspuns utilizator avertizat
| 280Monica280 a răspuns (pentru DanionM):

"ameninţă cu moartea"? Să ştii că mai sunt nişte oameni pe care îi numim apostaţi care pretind că sunt Martorii lui Iehova. Ei sunt mai fanatici. Vezi să nu te fi întâlnit cu vreunul dintre ei. Unei prietene i s-a întâmplat. Martorii lui Iehova vorbesc mereu frumos şi nu au obligat pe nimeni niciodată să facă ce spun ei. De ex, dacă ei vor să dea o revistă şi cineva zice "Nu!" spun foarte politicos "Bine, la revedere, o zi bună!" şi pleacă mai departe! Îţi garantez!

| danay72 a răspuns (pentru Jardelin):

Esti informat gresit legat de prozelitismul agresiv, pentru ca nimeni nu te obliga sa devii un Martor a lui Iehova.Este o decizie personala si in cunostinta de cauza.Cand m-am nascut am fost botezata ca ortodoxa, acesta a fost prozelitism agresiv, obligata sa devin ortodoxa si eram un copil mic, nu in cunostinta de cauza.Esti de acord, nu-i asa? Apoi, imi poti explica la ce te referi prin dogme subrede si bizare? Multumesc.

| danay72 a răspuns (pentru DanionM):

Martorii lui Iehova se bazeaza in totalitate pe Biblie, nu pe traditii si obiceiuri si indeamna pe toti oamenii sa studieze Biblia, nu altceva.Cat despre idei modificate dupa ureche,imi poti da un exemplu? Apoi despre amenintari cu moartea, cred ca ori esti gresit informat, ori probabil vorbesti despre altceva, deoarece Martorii lui Iehova nu practica violenta verbala, ca sa nu mai vorbim de amenintari.Romani12:17-21.Si probabil esti de acord ca, desi vorbesti un pic cam ironic si dezinformat, ti-am raspuns respectos si nu ti-am vorbit sarcastic.Asa fac toti Martorii lui Iehova.Dar sunt sigura ca de fapt, daca ai discutat cu ei, ai vazut acest lucru.

| ostea a răspuns:

Sunt oameni obisnuiti ca oricare om doar ca fiecare fiinta alege sa traiasca asa cum doreste.Eu nu ma am cu religia, religia mea e Iubirea, atat.Nu am dreptul sa judec oamenii si nici sa zic ce e bun sau rau pentru ei. Daca acest drum e bun pentru cineva sa il continuie, daca nu e bun poate alege altul.Este vorba de ceea ce simtim si daca mie imi pare un drum prost nu inseamna ca nu e corect, fiecare are propria sa realitate.Numai bine.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru 280Monica280):

Cum ar fi ce? Replicile penibile?

Păi, este bine cunoscut faptul că martorii ăştia ai lui iehova umblă din uşă în uşă cu biblia în mână încercnd să convingă oamenii să se alăture regiliei lor, că l-au găsit pe isis şi îi poate salva...şi tot felul de nimicuri de genul.

| 280Monica280 a răspuns (pentru ostea):

Bravo! (clap)

| Silviuloan a răspuns:

Am auzit ca fac crime...

| danay72 a răspuns (pentru Silviuloan):

Esti de acord ca acestea sunt aberatii, pentru ca daca ar fi facut asa ceva, crezi ca mai aveau dreptul legal din partea statului sa mearga pe la usile oamenilor pentru a predica? Martorii lui Iehova sunt oameni pasnici care nici macar nu pun mana pe arme, dar sa mai comita si crime.De fapt Biblia spune ca in ultimele zile adevaratii inchinatori nu vor mai practica razboiul.Isaia2:2-4.Oricum,prin ceea ce ai zis ai intarit profetia conform careia vom fi urati fara motiv, spunandu-se minciuni rautacioase.Matei5:11,12; 10:22

Răspuns utilizator avertizat
| 280Monica280 a răspuns (pentru Silviuloan):

Martorii? Imposibil, aşa ceva nu cred! Ei nu practică violenţa. Ori eşti informat greşit, ori nu te referi la ei, vorba lui danay72.

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns (pentru 280Monica280):

Cati banii ti-au dat.Sau esti de'a lor?

| 280Monica280 a răspuns (pentru HeiligKreuzAchtAcht):

Sunt o Martoră şi sunt foarte mândră de acest lucru. Vă mai dau o dată site-ul organizaţiei noastre unde aflaţi răspundul la orice întrebare legată de noi la secţiunea "despre noi" http://www.jw.org/ro

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns (pentru 280Monica280):

N-o sa ma atragi niciodata.NICIODATA.

| 280Monica280 a răspuns (pentru HeiligKreuzAchtAcht):

Dar nici nu vă oblig. Eu doar vă dau nişte informaţii ca să nu vă pripiţi citind ce zic alţii care doar îşi dau cu părerea şi nici măcar nu au vorbit vreodată cu noi.

| MagicalUnicorn a răspuns:

Eu sunt martor al lui Unicorn.

| MagicalUnicorn a răspuns:

Eu sunt martor al lui Unicorn.

| danay72 a răspuns (pentru DanionM):

Dar nici,, marturii concrete din prezent si de acum 30 de ani'', cu nume si date nu ai spus si nici,, modificarile abuzive la adresa Bibliei'' nu ai dat. Spune ceva concret, ce ai vazut si esti sigur ca asa a fost.

| para001 a răspuns:

Nici nu stiu cine e Iehova

| LolaLollita a răspuns:

Doar ca sa destind putin atmosfera:
Daca Iehova avea un avocat bun, nu avea nevoie de atat de multi martorilaughing

Este un banc, nu sariti pe mine.

| 280Monica280 a răspuns (pentru LolaLollita):

Nu ai destins deloc atmosfera...

| LolaLollita a răspuns (pentru 280Monica280):

Tu esti doar un exemplu, daca nu ti-a placut, nu ma deranjeaza, nu trebuie sa fiu pe placul tuturor.
Pe de alta parte, e doar un banc, asa cum am specificat la final.
Si in ultima instanta, dupa o luna jumatate imi reprosezi asta?

Nu e niciun banc ce ai spus tu, sincer. Nimeni nu a mai răspuns pentru că a lăsat baltă subiectul, pentru acea lună jumate nici nu mi-a mai păsat...

| LolaLollita a răspuns (pentru 280Monica280):

Unii au simtul umorului, altii nu. Mi-e cam clar in ce categorie te incadrezi tu. Ma scuzi ca nu-ti voi mai raspundehappy o zi frumoasa.

Nu e vorba de niciun simt al umorului. Ai spus ceva fara rost de care nici macar nu stii! Daca nu stii despre ce e vorba, nu te baga, ok? Nu faci chiar nimic bun. Si nu mai raspund nici eu.

| HDeNiSaR a răspuns (pentru Woodenpints91):

"De asta veniţi pe la uşi cu tot felul de penibilităţi..."

Martorii nu vin la uşa ta cu tot felul de penibilităţi...
Ei respectă porunca din Matei 28:19, 20 (Duceţi-vă deci şi faceţi discipoli din oamenii tuturor naţiunilor, botezându-i în numele Tatălui, al Fiului şi al spiritului sfânt,  învăţându-i să respecte tot ce v-am poruncit. Şi iată că eu sunt cu voi în toate zilele până la încheierea sistemului")

Şi apoi dacă sunteţi toţi asa de creştini de ce nu respectaţi această poruncă.
La mine una nu a venit nici un ortodocs sau penticostal sau etc să-mi arate ceea ce spune Biblia.
Şi apoi nimeni nu îţi bagă nimic pe gât... dacă vrei să vezi ceea ce arată Biblia ( nu învătături omeneşti) fii sigur/ă că vei rămâne uimit/ă şi dacă nu suporţi consecinţele.
Şi apoi lucrarea de predicare pe care o fac Martorii este pentru oameni. pentru că atunci când Dumnezeu va interveni să nu poată spune că "Ştii... dar eu nu am ştiut că dacă ştiam mutam şi munţii din loc"...

O zi plăcută! happy happy happy

Întrebări similare