| raMLesS a întrebat:

Ce parere aveti despre meditatie si proiectia astrala?
Uitati si voi ce minunatii pot scrie unii oameni
"Proiecția astrală este una dintre cele mai interesante experiențe din viața ta. Imaginează-ți acest scenariu. Stai în pat, complet relaxat, cu ochii închiși, dar conștient. După ceva timp începi să percepi cum corpul tău devine mai greu, aproape înlemnit și apoi începi să te ridici, plutind la câțiva centimetri deasupra corpului tău fizic. Te uiți în jos și observi cum dormi în liniște. Observi o coardă de un alb strălucitor care te unește de corpul tău. Ești calm, relaxat și treaz. Nu este o senzație nouă și simți o stare de pace, de eliberare, toate limitele au dispărut. Te uiți prin cameră și totul pare strălucească, totul pare să aibă viață, mai vibrant. Zbori apoi prin tavan și mai departe spre cer și vezi cum casa ta devine din ce în ce mai mică, până când ajungi în spațiul cosmic. Te gândești la un prieten care trăiește pe cealălaltă parte a pământului și doar gândindu-te ajungi instant la el în casă, îl vezi în timp ce mănâncă biscuiți și stă la calculator, e îmbrăcat în pantaloni scurți și un tricou alb. Apoi îți aduci aminte că e timpul să te reîntorci și te gândești la corpul tău care doarme, te vizualizezi din nou deasupra casei tale, cum cobori încet prin acoperiș și apoi în corpul tău. Te trezești și te duci la computer. Prietenul tău e pe Facebook și îi spui ce-ai visat. Acesta este consternat când îți spune că ai complet dreptate."

Cat de retardat sa fii ca sa crezi asa ceva? E pura fantezie, daca se intampla asta inseamna ca ai adormit si ai un vis lucid.
Nu-mi vine sa cred ca unii scriu pagini legate de chestia asta si sunt persoane care chiar cred acele bullshituri.
Sunt zeci de mii de persoane care cred, si apreciaza chestiile astea, sunt zeci de mii de oameni care au cine stie ce religie si sustin cine stie ce credinta, atatea porcarii de reclame false peste tot, atatea credinte false...
De exemplu sunt o gramada de oameni care merg la vrajitoare, care cred in puteri bioenergetice rolling on the floor rolling on the floor Sau mai stiu eu ce.
In ziua de azi chiar trebuie sa stim cum sa ne alegem informatiile, toti nebunii au acces la internet.
Cum sa crezi ca te vindeci de cancer sau alta boala, daca stai si meditezi? Cum sa crezi ca "arunci" constiinta, sufletul din corp si poti sa te vezi? Da frate, iese pe c*r sufletul, si find ca e legat printr-un cordon ombilical energetic de trup, poti sa vezi live din Romania, ce face sufletul tau prin Australia sau cum e atmosfera pe soare
Cat de credibil ar suna asta pentru un copil mic, mai ales daca i-as arata niste desene, i-as arata o imagine photoshopata spunand ca poza aia e reala si ca energia aia, cordonul acela ombilical chiar exista, spunandu-i ca in imaginea aia este sufletul unui om, si ca poza a fost facuta de sufletul unui alt om, care cu puterea mintii, a reusit sa transpuna pe o coala alba imaginea, puterea sa numindu-se fotohartioprintokinezie rolling on the floor si ca doar un profet al zeului energetic RayiogeretS a putut sa o faca, acesti profeti sunt 1 la 666 milioane
Vai de capul meu... Unii sunt in stare sa-ti dea in cap daca nu crezi in superstitiile lor pagane si in credintele lor.
Vai de lumea in care traim... plin de Steregoi si de Yavanne rolling on the floor

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Una bună.E reală la fel ca tine.Că tu nu deții informațiile și tehnica despre cum se face să ajungi la stadiul ăsta de evoluție spirituală, asta e mare păcat pentru tine, nu și pentru cei ce practică meditația, sau mai științific spus, autoinducerea stării hipnotice. Aici exclud Yoga și Voodo-ul, în special ultima are treabă directă cu manipularea energiilor, cheste în care tu nu crezi că există, deși există și e reală la fel ca tine.

| raMLesS explică (pentru DeyCj):

Ai vreo dovada pentru ce spui?
Ce energii sa manipulezi daca nu exista asa ceva rolling on the floor?

| DeyCj a răspuns (pentru raMLesS):

Cea gândului de exemplu.Dar tu de unde știi că nu există? Eu știu că există că le simt și uneori(pe cei ce merită) le și practic. Vrei să-mi devii cobai la experimentele cu manipularea energiilor? Pe tine voi folosi magia gri.

| benny7 a răspuns:

Doar schimbarea interioară este primul lucru care se petrece, tot restul este o consecinţă...

| Teffan a răspuns:

Proiectia astrala este pentru oamenii care au iesit din mediocritate.
Materialistii,precum esti tu, nu au posibilitatea de a intelege ocultismul.

Si vezi ca este o rusine sa faci legatura intre adevarate practici spirituale cunoscute de mii e ani, si inselaciunea unor babe tiganci care iti ghicesc in oale.

Prea multe emoticoane, prea multa neseriozitate puerila din partea ta, deci pass.

| raMLesS explică (pentru Teffan):

"Proiectia astrala este pentru oamenii care au iesit din mediocritate."
Si fii atent la asta "Materialistii, precum esti tu, nu au posibilitatea de a intelege ocultismul." =)) De unde stii ca sunt materialist? De ce tragi concluzii aiurea?
"Prea multe emoticoane, prea multa neseriozitate puerila din partea ta, deci pass." Normal ca nu iau in serios prostiile astea, nu au fost dovedite nicaieri ca fiind realitate.
Ai reusit tu sa misti lucruri cu puterea mintii sau sa controlezi vantul, focul, apa? =))
https://www.youtube.com/watch?v=X-97AMXAQ8g&t=84s
Ia uite ce puteri are asta, face ZzzZzzzZ si crede ca controleaza apa din rau :)) :))
E penibil rau omule, nu inteleg de ce incerci sa-i iei apararea atat timp cat nu e nimic adevarat si nu poti demonstra nimic.
De ce nu se duc astia la un laborator ceva unde sa fie testati sa vada cum misca ei lucrurile?
De ce nici nu se chinuie sa controleze vantul si pot "misca" copacii, si nu pot misca o bucata mica de hartie in casa? N-are sens deloc, daca crezi in prostiile astea, ori esti prost, ori esti nebun.