Hmmm mi se pare interesant, si sincer mai logic, am descarcat cartea si o voi citii cand voi face rost de o imprimanta...cititul direct de pe monitor nu e prea bun mai ales cand e vorba de materiale mari
Tocmai tu sa nu sti despre asta...nu se poate.Parca stiati toate religile lumii. http://ro.rael.org/home
Ei,na,nu pot eu sa le stiu pe toate, ca doar nu sunt omnistienta! De ce nu imi spui tu in cateva cuvinte?
E mai bine sa auzi de la ei, plus ca poti sa le descarci gratuit cartea dupa care se ghideaza, acolo explica tot.
O aberatie maxima. Daca intrii in detalii ai sa vezi ca nu e niumic mai mult decat O SECTA aberanta.
Cu tot respectul, parinte, dar e mult mai plauzibila decat orice alta religie. Pe langa faptul ca stim de 'extraterestrii', aceasta religie imbina stiinta cu trecutul, dand raspunsuri logice incepand cu creatia vietii din ADN.
Pai un asa zis om de pe terra s-a intalnit si a vorbit direct cu 'extraterestrii', adica elohim (ebraica) = cel de sus si i-a dat niste informatii cum ca noi am fost creati de ei si mai multe chestii interesante. Cautati pe net.
kittyalexandra întreabă: