| BlueOctober a întrebat:

Ce parere aveti despre moliftele sau citirile acelea pe care preotul le face dupa ce nasti; este una la 8 zile si una la 40 de zile.sunt absolut necesare? intreb pentru ca eu nu sunt in tara si nu am chiar la indemana un preot pe care sa il intreb personal

7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Astea sunt prostii

| Maidanezul a răspuns:

DA sunt Rinduieli care au o anumita semnificatie si de regula se respecta, si este bine sa fie respectate cea de 8 zile semnifica taierea imprejur a Mintuitorului cea de 40 nu mai stiu sigur.Dar e bine sa le respecti inclusiv Botezul.

| BlueOctober explică (pentru Maidanezul):

Aha merci uite ca nu stiam asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cat de sincera e intrebarea ta sau daca nu e pusa la misto.dar sotia a avut placute experiente spirituale la citirea acestor molifte. dupa nasteri. dupa avorturi nu.din nefericire.

| BlueOctober explică (pentru anonim_4396):

Iar raspunsul tau mi se pare de-a dreptul prostesc de ce crezi ca e pusa la misto? e anormal sa ma informez? nu cred...si cine a spus ceva de avorturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Purity bloom.ti-am dat un raspuns sincer.si la obiect.de regula dupa un avort e bine sa mergi sa spuna preotul iart-o doamne pe roaba ta pacatoasa.fiindca sunt o droaie si de avorturi.in cazul de fata iarta-ma ca ti-am raspuns. data viitoare o sa ocolesc intrebarile tale.am motive sa ma indoiesc de sinceritatea multor intrebari pe TPU.

| BlueOctober explică (pentru anonim_4396):

Raspunsul tau nu este la obiect dar e clar ca tu nu realizezi asta cum nu realizezi ca multe intrebari de pe TPU sunt puse de oameni seriosi cu motive serioase care asteapta raspunsuri pe masura draga trantorele