DA sunt Rinduieli care au o anumita semnificatie si de regula se respecta, si este bine sa fie respectate cea de 8 zile semnifica taierea imprejur a Mintuitorului cea de 40 nu mai stiu sigur.Dar e bine sa le respecti inclusiv Botezul.
Aha merci uite ca nu stiam asta
Nu stiu cat de sincera e intrebarea ta sau daca nu e pusa la misto.dar sotia a avut placute experiente spirituale la citirea acestor molifte. dupa nasteri. dupa avorturi nu.din nefericire.
Iar raspunsul tau mi se pare de-a dreptul prostesc de ce crezi ca e pusa la misto? e anormal sa ma informez? nu cred...si cine a spus ceva de avorturi
Purity bloom.ti-am dat un raspuns sincer.si la obiect.de regula dupa un avort e bine sa mergi sa spuna preotul iart-o doamne pe roaba ta pacatoasa.fiindca sunt o droaie si de avorturi.in cazul de fata iarta-ma ca ti-am raspuns. data viitoare o sa ocolesc intrebarile tale.am motive sa ma indoiesc de sinceritatea multor intrebari pe TPU.
Raspunsul tau nu este la obiect dar e clar ca tu nu realizezi asta cum nu realizezi ca multe intrebari de pe TPU sunt puse de oameni seriosi cu motive serioase care asteapta raspunsuri pe masura draga trantorele