| Anonimasimpla a întrebat:

Ce parere aveti despre o persoana care zice ca e crestina, dar nu crede sau nu are nicio religie.Am intrebat-o ce religie este si a zis ca ea crede foarte mult in stiinta.Ce sa inteleg din asta?

Răspuns Câştigător
| diana_2273 a răspuns:

Probabil e ateu..sau duce un război cu sine ca sa răspundă la anumite întrebări..cred ca a citit cărțile lui Dan brown. laughing))) e decizia lui pana la urma si știința are mai multe rAspunsuri de oferit decât religia. oameni din pământ? materie făcută din nimic? oricum...chiar daca e botezat la catolici sau ortodocsi, poate sa nu recunoască ca e crestin si,, darul" primit dispare..asa mi a. Explicat profa de religie.el acum e într o. Perioada de..proba..nu ii influența opiniile, acum se lupta cu sine, ajuta l. Sa treacă peste asta

9 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Ateu in devenire.

| Anonimasimpla explică (pentru Fatamuntilor):

Pai ceea ce nu inteleg eu este ca ea a zis ca daca se va casatori va avea nunta ca la ortodoxi, asta ce mai inseamna?

| MskDesign a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Un om destept

| MskDesign a răspuns (pentru Anonimasimpla):

De multe ori se intampla.Eu sunt ateu, nascut crestin ortodox.De dragul nevestei am trecut si eu prin lucruri din acestea.Nu pentru ca mi-ar pasa de religie, chiar deloc, ci pentru faptul ca nevasta mea a tinut sa facem asa.Pentru mine era egal daca ma converteam pentru ea si la islam.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing ca face pe interesanta. A fost crescuta crestina, se simte crestina, e crestina, poa' sa creada in toate stiintele din lume, daca nu le trece prin filtrul ratiunii, tot teista/crestina e. Cati profesori de chimie, fizica, biologie sau arheologie cred intr-un zeu? Ooohooo. Teoretic, ar fi imposibil, practic e cum se vede. Daca simpla cunoastere a unor notiuni "stiintifice" te-ar face ateu, toti care au cel putin 4 clase ar fi atei rationali (exista si atei dăilalţi, dar teistii numai apeland la ratiune/cunoastere/stiinta pot incepe sa isi foloseasca mintea, iar folosirea mintii inseamna neteism --> ateism).

| PedoBarbie a răspuns:

E atee acea persoană, așa se zice: ateu\atee.

| Metalheadforever666 a răspuns:

Este atee aceea persoana, dar nu realizeaza sau nu vrea sa recunoasca ca este atee.

| GYGYLATINO a răspuns:

Din cate inteleg eu din intrebare cred ca nu crede in dumnezeu sau foarte simplu nu ii pasa de ce religie este sau ori eu fi rusine sa recunoasca sa nu rada cineva de ea sti si tu cum e majoritatea baietilor exclud baieti si fetele din TPU depinde de ea