Oameni buni, voi chiar existaţi?...
Poate nu aţi aflat, dar am cam trecut de Evul Mediu (cel puţin unii dintre noi).
Asta nu inseamna ca trebuie sa fie indecente adica "panarame" cum sunteti mai toate!
Nu generaliza!
Daca majoritatea sunt asa generalizez! E cum ti-as da tie un buchet cu 20 de trandafiri si intre trandafirii astia e o lalea! Normal ca ai zice ca e buchet de trandafiri!
Inteleg la ce te referi, dar crede-ma ca nu toate fetele sunt la fel!
Toate cele bune!
Stiu! Sunt de acord cu tine! Dar tu cum esti?(poate deviez putin de la subiect da sunt curios!)
Nu obisnuiesc sa vobesc despre viata personala, dar tot ce iti pot spune este ca intotdeauna am stiut sa ma fac respectata si intotdeauna am avut limite la capitolul "sulimeneala". Dar despre asta isi pot da cu parerea doar persoanele din jur!
Totodata, te poti convinge de toate acestea doar cunoscandu-ma!
Toate cele bune!
Multumesc la fel!
"masca satanei pe fata"
Mai, eu am parul lung, asa ca pot sa spun ca sa ai grija de el ca la carte, adica sa nu arati ca o persoana sperietoare de ciori, sau ca un bec, iti trebuie bani, asa ca pentru altele parul scurt e perfect, si apoi, cum dumnezeu a facut pielea oamenilor prea perfecta, se cam arde de la soare, se strica de la dezhidratare, arde, pisca, se pateaza, de ce folosirea cremelor ar fi pacat? Vezi ca statul pe net inseamna lenevie, si e pacat, lenea a mama tuturor pacatelor.
"Acest pacat al sulemenirii este foarte des intalnit si la barbati, dar momentan ne rezumam la femei" doar suntem crestini, si crestinii adevarati sunt misogini.
Ma refeream la creme mirositoare.Si la cele care le aplica nu pentru remedii importiva arsurilor ci ca sa placa cuiva sau lumii.Sau ca sa atraga barbatii spre curvie
Te apreciez ca ai parul lung. Cand vad cum isi bate satan joc de unele ca arata ca barbatii si sa nu mai zic cum.
O crema ar trebui sa miroase frumos, cam toate fac acelasi lucru, cea care miroase mai frumos e cea pe care omul o s-o cumpere iar.
Tu ai o problema ca il vezi pe satan in toate. E mai usor sa ai parul scurt. Nu cred ca tu ai barba pana la piept, de ce? Ca sa atragi femeile "spre curvie"?
Lasa-o balta.Nici nu stiu de ce ma tot angajez in discutii cu voi pentru ca vorbesc singur.
O intorci acum, logic, era de asteptat.
Da.numai voi aveti dreptate. Restul sunt prosti.
N-am zis, inca. Te-am intrebat de ce te barbieresti. Calugarii au barba si parul lung pentru ca nu isi ingrijesc trupul, ci sufletul.
Decat sa intrii in conflicte mai bine taci.Desteptul cedeaza primul.
Nu imi dau seama la ce te referi
"Deșteptăciunea" ta pălește în fața gândirii multor copii de 12, 13 ani de pe acest site, amice! Câți ani ziceai că ai? și clase câte, 4?!
Tu cine te crezi, de pretinzi ca esti destept/desteapta? Ai impresia ca daca nu crezi in Dumnezeu si toate alea luminezi de desteptaciune? Practic eu am pus o intrebare penmtru cine stie raspunde, dar se vede clar prostia din atei. Daca chiar nu crezi si nu sti, nu te bagi.Se vede ca doar iti place sa jignesti ca de altfel mai tuturora de pe aici si asta denota ce ai in cap.In fine, prea putin imi pasa mie ce crezi tu.
Asa e in Romania.Tu intrebi, si vine unu si iti da in cap.
Nu mă așteptam deloc la un răspuns inteligent din partea ta și cred că ar trebui să te întrebi de ce?! Nici măcar aluziile mele nu mă așteptam să le înțelegi, exact din aceleași motive. Eu te judec pe tine și nu discut despre nivelul meu de inteligență, stimabile! Tu nu ai pus o întrebare ci ai început să judeci și să jignești femeile; marea majoritate se machiază și tu nu cunoști sufletul nici uneia să o cataloghezi ca " purtătoare a măștii Satanei "!
Dacă ai început cu jigniri de acest gen, nu te aștepta de la un altfel de tratament! Așa e în România, pui o întrebare iar altul sare să-ți dea în cap? Ești la fel de patetic, ca o hienă care plânge! Nu ești în stare să-ți recunoști greşeala și gândirea medievală dar în ultimă instanță te victimizezi!
Predică-ți aberațiile la tine în parohie și lasă discuțiile " academice " că nu-s de nasul tău! Numai bine!
Buna Omi1.
Nu stiu cat de folositoare intr-adevar le sunt femeilor tot ce ai scris in intrebare,dar asta este lumea in care traim.
Unele exagereaza,altele sunt mai naturale,discrete,altele chiar nu folosesc nimic din ce ai insirat mai sus.
Era un timp cand eram fanatica religioasa, citeam carti sfinte si m-au convins in mintea mea sa nu mai port nimic din toate astea.
Eram cat mai naturala posibil (nu ca acum as fi vreun clown) dar vreau sa spun ca nu-mi mai adaugam nimic din ce nu era de la natura sa spun asa,daca intelegi.
Am stat asa un timp,dar dupa o perioada am sesizat ca nu-mi ajuta cu nimic exteriorul daca port sau nu asa ceva. Pe interior eram la fel,ramaneam tot eu,aceeasi dintotdeauna.
In concluzie,pe multe le poate influenta si comportamnetul felul in care ele arata dar in mare parte aparentele inseala, sa stii.
Mi s-a dovedit de multe ori. Infatisarea este pentru cei din jur mai mult si mai putin pentru noi insine.
Nu cred ca schimba cu ceva felul de a gandi.
E doar o iluzie, si nu, nu cred ca pacatuiesc ele cu ceva daca poarta asemenea accesorii atat timp cat personalitatea, comportamentul si gandirea le raman pe drumul folositor si corect pentru ele.
Spune-mi tu asa dupa gandirea ta.Este normal omul care consuma ceva sau care isi aplica ceva pe corp care in timp il degradeaza sau e normal aceal om care nu isi pune toate porcariile pe corp si se ingrijeste in mod natural.Sa sti ca un ten al unei femei batrane care nu s-a machiat niciodata s-au foarte rar, daca este spalat zilnic la o varsta inaintata arata foarte bine si nu ii trebuie creme.Pe cand una care toata ziua si-a pus toate mascile satanei pe fata nici la 60 de ani nu se lasa de sulemeneala pentru ca arata oribil fara ele, sau daca le lasa arata oribil.Deci cine are probleme psihice?
Eu ți-am spus că ai nevoie de psihiatru și n-o să-mi retrag afirmația pe baza oricăror argumente care te-au adus în starea asta. Cred că ai avut o copilărie tare nefericită și ai compătimirea mea pentru asta! Multă sănătate!
"Pe cand una care toata ziua si-a pus toate mascile satanei pe fata nici la 60 de ani nu se lasa de sulemeneala pentru ca arata oribil fara ele, sau daca le lasa arata oribil.Deci cine are probleme psihice?"
- Tu, mai ales daca nu esti femeie
Si te pomeni ca tu nu te uiti dupa fetele alea decoltate si cu fuste scurte, probabil tie iti plac alea nespalate, duhnind a transpiratie, cu fustele pana-n pamant si cu sanii mici si lasati, eventual si cu baticul lui stra-strabunica pe cap...
Nu.In VT aceste obiceiuri erau practicate doar de C***E care doreau sa atraga atentia clientilor. Oricum, daca ar sti ce contin acele produse(ma refer la cosmetice), ti-ar fi frica si ti s-ar ridica parul pe sira spinarii.Eu nu mi-as dori sa ma "indragostesc"(caci aceea nu e dragoste) intr-un club de o fata semi-goala.
Lumea evoluează și se schimbă. Acesta este cursul vieții pe măsură ce omul devine mai inteligent și mai cunoscător de lumea în care se află.
Nu ți se pare deplasat că în 2013 te iei după niște scrieri cu ani de pe axa numerelor negative? Alooo! Lumea a evoluat de atunci! De-aia nici nu prea țin la tradiții prea mult.
Din cauza celor ca voi misoginii bagă în aceeași oală pe toate fetele. Te crezi la musulmani, femeia să nu aibă dreptul să se afirme?
Sunt pro libertății de a avea un stil cu care să nu îți fie rușine! Hai să fim cu toții simpliști și să persecutăm femeia că face niște lucruri normale. După ce legi trăiți?
Nu ți-e mai plăcut ochiului să vezi frumusețea unei trăsături a feței accentuată de un fard? Sau urâțenia unei imperfecțiuni mascată? Da, o să zici că trebuie să fim naturali că așa ne-a lăsat Dumnezeu... ce? Ok, să nu ne îmbogățim nici creierul cu noi informații, că nu îl lăsăm în starea lui naturală, ok?
Chiar nu vezi ce tehnică de manipulare?
Daca tu crezi ca o femeie sulemenita si impopotonata cu parul scrmanat intra in Imparatia Cerului purtand masca satanei pe fata te inseli.Maica Domnului s-a machiat oare? Citeste in sfanta traditie ca ea nici cu gandul nu a pacatuit.S-au sfintii care dupa ce s-au intor la Dumnezeu mai umblau dupa mode? Uita-te in icoane si vezi sunt machiate sfintele mucenite? nu cred.Ai de ales.Ori satana ori Dumnezeu.Mantuirea nu se castiga usor apasand pe telecomanda si gata esti mantuit.Cum zic sectantii ca doar trebuie sa crezi si deja esti mantuit.Eu zic sa cercetezi.
Asa e, dar daca observi cu atentie, tuturora li s-a urcat democratia la cap si nu mai respecta nicidecum toate aceste principii. Cu exceptia calugaritelor...
Ba da, e mare pacat. Ce-ar fi sa ne lasam blana pe picioare, sa nu ne mai dam cu spray si sa mirosim ca vacile, ca doar e mare pacat.
Spanzura-te de ventilator!
Poate nu vrea mantuire. E asa de greu sa accepti ca unii oameni doresc lucruri diferite de la viata?
In plus, cu ce drept ii judeci?
Ghita_Ovidiu_1982 întreabă:
frato întreabă: