| WholeWorldTeam a întrebat:

Ce parere aveti despre pacatul sulemeirii? Credeti ca ii este folositor unei femei sa isi taie parul ca barbatii? Sa si-l vopseasca in culorile curcubeului? Sa isi dea cu "somala pe fata,par,pe la ochi,buze,ungii " ( farduri,creme,fond de ten etc),sa umble cu haine aproape transparente,despuiate la piept si fuste scurte uneori chiar si la Biserica? Sunt folositoare toate spray-urile si parfumurile,care cele mai multe au un miros oribil? Ii este folositor femeii sa poarte zorzoane pe la urechi,gat,degete si mana si in alte locuri?

Credeti ca o femeie ca acesata care poarta masca satanei pe fata,are vreo sansa de mantuire daca nu se pocaieste de acest pacat? Acest pacat al sulemenirii este foarte des intalnit si la barbati, dar momentan ne rezumam la femei.Astept pareri.

41 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru Dani_Doroga_1984):

Nu imi dau seama la ce te referi laughing

| WhatheWow a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

"Deșteptăciunea" ta pălește în fața gândirii multor copii de 12, 13 ani de pe acest site, amice! Câți ani ziceai că ai? și clase câte, 4?!

| WholeWorldTeam explică (pentru WhatheWow):

Tu cine te crezi, de pretinzi ca esti destept/desteapta? Ai impresia ca daca nu crezi in Dumnezeu si toate alea luminezi de desteptaciune? Practic eu am pus o intrebare penmtru cine stie raspunde, dar se vede clar prostia din atei. Daca chiar nu crezi si nu sti, nu te bagi.Se vede ca doar iti place sa jignesti ca de altfel mai tuturora de pe aici si asta denota ce ai in cap.In fine, prea putin imi pasa mie ce crezi tu.

| WholeWorldTeam explică (pentru WhatheWow):

Asa e in Romania.Tu intrebi, si vine unu si iti da in cap.

| WhatheWow a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Nu mă așteptam deloc la un răspuns inteligent din partea ta și cred că ar trebui să te întrebi de ce?! Nici măcar aluziile mele nu mă așteptam să le înțelegi, exact din aceleași motive. Eu te judec pe tine și nu discut despre nivelul meu de inteligență, stimabile! Tu nu ai pus o întrebare ci ai început să judeci și să jignești femeile; marea majoritate se machiază și tu nu cunoști sufletul nici uneia să o cataloghezi ca " purtătoare a măștii Satanei "!
Dacă ai început cu jigniri de acest gen, nu te aștepta de la un altfel de tratament! Așa e în România, pui o întrebare iar altul sare să-ți dea în cap? Ești la fel de patetic, ca o hienă care plânge! Nu ești în stare să-ți recunoști greşeala și gândirea medievală dar în ultimă instanță te victimizezi!
Predică-ți aberațiile la tine în parohie și lasă discuțiile " academice " că nu-s de nasul tău! Numai bine!

| uberzen a răspuns:

Poate nu vrea mantuire. E asa de greu sa accepti ca unii oameni doresc lucruri diferite de la viata?
In plus, cu ce drept ii judeci?

| uberzen a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

"Pe cand una care toata ziua si-a pus toate mascile satanei pe fata nici la 60 de ani nu se lasa de sulemeneala pentru ca arata oribil fara ele, sau daca le lasa arata oribil.Deci cine are probleme psihice?"
- Tu, mai ales daca nu esti femeie happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ccnv a răspuns:

Ba da, e mare pacat. Ce-ar fi sa ne lasam blana pe picioare, sa nu ne mai dam cu spray si sa mirosim ca vacile, ca doar e mare pacat.
Spanzura-te de ventilator!

| AwaZoh98 a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Asa e, dar daca observi cu atentie, tuturora li s-a urcat democratia la cap si nu mai respecta nicidecum toate aceste principii. Cu exceptia calugaritelor... big grin

Întrebări similare