Mi se pare cea mai tare pagina de FB! O alternativa la toate C*******e!
Spune-mi cei in neregula la postari si oricand putem discuta fara nicio problema!
Observ pe aceasta pagina anumite exagerari(mai ales de credinta), insa sunt si foarte multe lucuri bune in propovaduirea adevaratelor valori ale adevaratei credinte Ortodoxe!
TROLLI NERUŞINAŢI!
Uită-te la fotografia cu pancarda. se vede din avion felul în care a fost falsificată adăugându-se ulterior textul handicapat "(nu) scrierii cu caractere latineşti"...
Fiecare prezentare de acolo E O ABERAŢIE PE CARE NU AI CUM S-O MAI VEZI PE ALT SITE ORTODOX...
Era sigură că Legionarul va fi încântat de idei. =))
LegionarulRoman a răspuns:
"Mi se pare cea mai tare pagina de FB! O alternativa la toate C*******e!
Spune-mi cei in neregula la postari si oricand putem discuta fara nicio problema!"
http://www.tpu.ro/......ina-2.html
Trolli, trolli, dar pe câţi nu i-au nimerit... :))
exact ce ziceam mai sus "de fapt ei doar pun pe fb ideile unor crestini adevarati." Pentru ca am crescut printre preoti si fii de preoti, sau din astia dereglati mintal, stiu cam ce au in cap, de aceea nu m-am prins din prima ca sunt trolli astia de pe fb. App de dereglati, inca n-am vazut daca s-a vorbit pe aici, dar cel cu bomba de la Iasi a vrut sa curete lumea de pacatosi, ca a auzit asta la slujba de inviere; chiar e bolnav mintal, schizofrenie si nu stiu ce, se pare ca religia prinde mai bine la astia.
Http://stirileprotv.ro/......orism.html
Bomba a gasit-o de paste, n-am auzit bine stirea, ideea e aceeasi. :P
CHiar Mada, dar acea persoana era schizofrenica. Doamne fereste...
Ceea ce m-a ingrozit au fost cuvintele pe care le-a adresat el despre Dumnezeu. Pe mine asta ma irita si a demonstrat un gest de barbaritate, de nebunie. Daca i-a vorbit "dumnezeu", atunci nu ar fi facut un asemenea lucru. Puteau sa fie victime. Doamne fereste, dar sa speram ca stiinta va atinge noi granite pentru a scapa lumea de asa-zisul retard mintal care face "victime" de la o zi la alta.
"dar sa speram ca stiinta va atinge noi granite pentru a scapa lumea de asa-zisul retard mintal care face "victime" de la o zi la alta." si dumnezeu ce face de trebuie ca stiinta sa rezolve problemele? se uita cine face sex inainte de casatorie, sa stie pe cine sa trimita in iad? ) (am vazut asta intr-o imagine si inca rad)