| MrNuggets a întrebat:

Ce părere aveți despre penticostali? Dacă o să am iubita penticostala, va vorbi și altceva in afara de subiecte religioase? Unde își petrec timpul și cum te bagi in seama cu ele?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Crezi că pocăitele sunt proaste, și văzut că cu ortodoxele nu merge ce și spus hai că le vrăjesc pe astea, obsedaților sexuali

| CostinAlamariu a răspuns:

Parere proasta.

"va vorbi și altceva in afara de subiecte religioase?"

Slabe șanse.

| MrNuggets explică (pentru CostinAlamariu):

Sunt de acord, parintii mei mai tot irita cu "caută o fata de aceeasi religie"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Penticostalii nu au (adică nu ar trebui) sa aibă iubiți/ iubite. Ei atunci când își găsesc partenerul, sa zic asa, se căsătoresc direct, fără a mai avea relații înainte de căsătorie. Ca sunt unii care încalcă aceste principii, sa le zic asa, e problema lor, dar penticostalii nu ar trebui sa aibă iubiți/ iubite.
Și da, penticostalii știu și altceva în afara de subiecte "religioase", cum le spui tu, ei sunt tot oameni normali, numai ca vorbesc mult de Dumnezeu ptc asta poarta în suflet, și când porți ceva în suflet nu poți sa nu vorbești despre acel lucru deloc.
Ei își petrec o mare parte din timp la biserica (nu numai duminica) și în lucrări de ajutorare, dar nu numai, ei își petrec și timpul cu familia, prietenii, sunt și ei tot oameni.
Iar de băgat în seama cu penticostalele, eu zic s o lași baltă ptc nu se potrivește situația. Ea are anumite învățături și principii, reguli pe care le aplica în viata ei și are modul ei de a L percepe pe Dumnezeu, iar tu ești diferit, fiind ortodox, și nu va veți înțelege prea bine, mai ales pe o perioada lunga de timp, ptc sunt diferențe mari între voi, după cum se știe deja.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

El caută să facă sex cu una nu ce căsătorie

| MrNuggets explică (pentru anonim_4396):

Ele se căsătoresc cu bărbați pe care nu ii cunosc să înțeleg?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MrNuggets):

Se cunosc înainte de căsătorie, evident, trebuie sa existe și iubire înainte de căsătorie, nu te poți căsători cu cineva pe care nu l iubești

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Josnic

| MrNuggets explică (pentru anonim_4396):

Nu-l lua in serios pe individul ala dubios, am adresat o intrebare in care am avut o nelamurire despre o colega ciudat iar el repede si-a dat cu părerea ca vreau doar sex, are ceva probleme mintale, l-am confruntat in legatura cu asta si mi-a dat ignore

| anonim_4396 a răspuns (pentru MrNuggets):

În orice caz, eu ți am răspuns la întrebare și știu ce vorbesc ptc cunosc foarte mulți penticostali

| Darius50boss a răspuns:

Depinde de penticostali sunt care sunt mai credincioși și alți mai puțin credincioși

| Darius50boss a răspuns:

Contează și ce religie ai și credința ta in Dumnezeu

| MrNuggets explică (pentru Darius50boss):

Răspunsuri inutile

| Darius50boss a răspuns (pentru MrNuggets):

Răspunsurile nu sunt inutile, dacă nu ești pocăit normal că nu de va accepta

Întrebări similare