anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre preotii care prezic viitorul? Sunt mincinosi, dau doar sfaturi, sau chiar pot prezice?

Răspuns Câştigător
| AlexeHellsing a răspuns:

Depinde de caz, poate fi real şi poate să nu fie, cum de altfel orice om poate fi onest sau poate fi excroc.
Eu oficial nu m-aş apropia de un astfel de preot din două motive:
1. N-am nevoie de nelămuriri şi întrebări cu privire la autenticitatea presupusei calități.
2. Nu văd rostul. Adică, logic, dacă ne-am cunoaşte viitorul, n-ar conta întrucât influența cunoaşterii lui ne-ar face să-l schimbăm.

Deşi sunt mai şceptic pe acest subiect, tind să cred că este posibil...

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Biblia condamna astfel de persoane.Deuteronomul 18:10-12 spune:,, 10 Să nu se găsească la tine nimeni care îşi trece fiul sau fiica prin foc, nimeni care ghiceşte, nimeni care practică magia, nimeni care caută semne prevestitoare, niciun vrăjitor, 11 nimeni care leagă cu farmece, nimeni care consultă un medium sau un prezicător, nimeni care întreabă morţii. 12 Fiindcă Iehova detestă pe oricine face aceste lucruri şi din cauza acestor lucruri dezgustătoare le alungă Iehova, Dumnezeul tău, dinaintea ta.,,

| milan9 a răspuns:

Aceasta NU este o practica a Bisericii, obiceiul apare doar acolo unde slujitorii nu isi respecta deplin angajamentele luate...
Sunt foarte rare aceste cazuri.

| iurii75 a răspuns:

Deuterenomul 18:. 10 Să nu se găsească la tine nimeni care îşi trece fiul sau fiica prin foc, nimeni care ghiceşte, nimeni care practică magia, nimeni care caută semne prevestitoare, niciun vrăjitor, 11 nimeni care leagă cu farmece, nimeni care consultă un medium sau un prezicător, nimeni care întreabă morţii. 12 Fiindcă Iehova detestă pe oricine face aceste lucruri. 
Cei ce practică astfel de lucruri sunt în legătură cu Satan - Fap. 16:16–18: „Ne-a ieşit înainte o servitoare care avea un spirit, un demon de ghicire. Ea le aducea mult câştig stăpânilor ei făcând preziceri". (Cei care iubesc dreptatea nu vor consulta în niciun caz o astfel de sursă de informaţii, nici cu intenţii serioase, nici în joacă. Pavel a obosit să o tot audă pe servitoare strigând şi i-a poruncit spiritului să iasă din ea.)

| Dorugar a răspuns:

Acesti preoti care prezic viitorul sunt doar reicarnarile fizice ale tzigancilor ca Mama Omida, care si ele preziceau viitorul! Asa ca trebuie tratati ca niste excroci daca iau bani pentru faptul ca ghicesc viitorul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de caz, si unicornii pot fi reali sau pot sa nu fie.

Desi sunt mai sceptic pe acest subiect, tind sa cred ca este posibil...foarte posibil.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor) ..meritai funda =]]]]]]]]

| notefree a răspuns:

Șarlatani

Întrebări similare