| SentimentalConsil a întrebat:

Ce parere aveti despre prezicerile lui Nostradamus, a fost un apostol a lui Dumnezeu trimis pe pamant?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu poate sti nimeni. Dar prezicerile pot fi facute si cu ajutorul altcuiva nu neaparat a luiDumnezeu, dar cum am mai spus nimeni nu poate sa stie.

| SentimentalConsil explică (pentru anonim_4396):

Am citit in ziar ca a prezis cutremurul din Italia, cel de pe 20 luna asta, si inca din alte tari, acest "cititor in stele", dar cum ne explicam prezicerea mortii sale?

| anonim_4396 a răspuns (pentru SentimentalConsil):

Nu stiu nu sunt foarte bine informat o sa ma documentez chiarx acum si-ti voi da raspunsul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SentimentalConsil):

Da nici nu stiu ce sa mai cred acum mi-am schimbat parera acest om cred ca a fost sfant, dar apostol cred ca este mult spus.ersi de link.

| SentimentalConsil explică (pentru anonim_4396):

Trebuie sa citesti mult mai multe, si-a prezis si moartea

| Silviuloan a răspuns:

Dc sa fie apostol? Daca nu stiai apostoli sunt preotii. Si acum a facut si el o prezicere si ce? pot spune si eu ca ploua la noapte si poate e intamplator. Poate ai vrut sa spui ca a proorocit cutremurul din 20 mai si acela este prooroc nu apostol.

| Leutzbv a răspuns:

Nostradamus a fost pistol cu apa pe langa ce urmeaza sa vina. Biblia spune ca se vor ridica prooroci mincinosi si ca va veni Antihristul, ca se va ridica si va amagii omenirea.11 Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel şi vorbea ca un balaur.
Apoc 11.7;
12 Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei şi făcea ca pământul şi locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
Apoc 13.3;
13 Săvârşea semne mari, până acolo că făcea chiar să se coboare foc din cer pe pământ în faţa oamenilor.
Deut 13.1-3; Mat 24.24; 2Tes 2.9; Apoc 16.14; 1Imp 18.38; 2Imp 1.10;
14 Şi amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei care avea rana de sabie, şi trăia.
Apoc 12.9; Apoc 19.20; 2Tes 2.9-10; 2Imp 20.7;
15 I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
Apoc 16.2; Apoc 19.20; Apoc 20.4;
16 Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,
Apoc 14.9; Apoc 19.20; Apoc 20.4;
17 şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.
Apoc 14.12; Apoc 15.2;

| SentimentalConsil explică (pentru Leutzbv):

Si de ce trebuie o apocalipsa pentru mantuire?

| Leutzbv a răspuns (pentru SentimentalConsil):

Apocalipsa nu este pentru mantuire. Ea ne arata lucrurile care se vor intampla. Apocalipsa inseamna revelatie, descoperire. Eu am vrut sa-ti arata ca va veni un prooroc mincinos si am vrut de asemenea sa arat ca Nostradamus nu a lucrat neaparat cu puterea lui Dumnezeu...