Sunt de părere că toată lumea ar trebui să aibă drepturile egale că toți ceilalți
Lumea are deja drepturile foarte egale.
Nici eu, nici tu și nici un homosexual nu avem dreptul să ne căsătorim cu un bărbat.
Și eu și tu și un homosexual avem dreptul să ne căsătorim cu o femeie.
Ce vrei mai egal de atât?
Scuze. Am uitat să răspund.
Nu merg la referendum. Nu vreau să le validez ăstora aberațiile.
Sunt de aceeasi parere. Toti trebuie sa aiba drepturi egale. ADICA, nu vii tu homosexual sa pretinzi sa ai mai multe drepturi ca mine, deoarece nici eu nu am dreptul sa ma casatoresc cu persoane de acelasi sex. Ce parere sa am? In Romania e democratie si s-au strans 3 milioane de semnaturi ca Romania sa nu ia calea tarilor depravate unde uraciunea e in floare. Avem deci, dreptul democratic la referendum.
Având în vedere că în vest căsătoria homosexuală e legală, iar în unele țări a nu fi de-acord că homosexualitatea este normală te face asemenea unui rasist, consider că schimbarea constituției este o asigurare că nu va fi legalizată căsătoria homosexuală fără consultarea populației.
Trebuie să fii orb ca să crezi că în România nu se va încerca legalizarea căsătoriei homosexuale.
Referendumul acesta nu are efecte imediate, ci în timp. Când vocile care doresc legalizarea căsătoriilor homosexuale vor fi mai puternice, să avem această asigurare că parlamentul nu va face nimic fără să consulte poporul.
Mi se pare normal ca oamenii care doresc această schimbare să promoveze referendumul. Pe de altă parte, sunt și oameni care dezinformeaza, spunând că dacă votezi "Da", votezi cu PSD (partid cu o reputație proastă, se face asta pentru ca oamenii să nu voteze).
Sunt de acord cu drepturile egale. Nu conteaza daca esti gay, marocan, ateu sau penticostal.
Din ce am inteles de la Moise Guran si de la juristi, articolul nu va modifica decat cuvantul "soti" cu termenii "barbat si femeie".
Adica, nici pana acum nu te puteai casatori decat in relatia barbat-femeie.
Articolul nu schimba starea de fapt. Casatoria homosexuala nu este legala in Romania si nici nu va fi dupa acest referendum indiferent de raspunsul populatiei.
Familia este legiferata prin alt articol.
Este doar un act populist al unui partid comunist de rahat (adica PSD) de a-si recastiga votantii habotnici indemnand la xeonofobie, rasism si ura impotriva comunitatii LGBT.
Pentru ca, noi romanii, suntem un popor inapoiat, mult mai apropiat de comunismul rus, decat de occidentul civilizat.
Sunt de acord cu familia tradițională.Un copil nu are cum să se dezvolte psihic normal într-o familie compusă din persoane de același sex.În cel mai fericit caz, el va crede că familia normală e compusă din persoane de același sex, iar el are șanse de 90% să devină homosexual/lesbiană, pentru că ăsta i exemplul din familie, și îl va percepe ca pe unul pozitiv, chiar dacă nu e pozitiv.
Aș fi de acord cu familia modernă, dacă și numai dacă, cuplurile de același sex nu ar avea dreptul să adopte/facă copii(în cazul lesbienelor se poate foarte bine și ușor să se facă copii), și dacă se întâmplă asta să fie decăzuți din drepturile părintești automat și fără drept de apel, asta spre binele copilului.
Comunitatea LGBT și eu o urăsc. Orice spui despre persoanele de același sex, ei fac din țânțar armăsar, fac scandal, au acțiuni recalcitrante, etc., că vezi doamne le-ai încălcat drepturile și i-ai marginalizat.De asta eu le doresc distrugerea, că prea șmecheri se cred, și de fapt îs minoritari, și ar trebui să tacă din gură în țara asta.Bine le-o făcut Ceaușescu. Nu le convine?!? să se mute pe frontieră. Spațiul ăla de câțiva metrii nu aparține nici unui stat.Ori dacă locuiesc în țara asta să tacă din gură că-s minoritari.
Studiile, dragul meu, arata fix contrariul. Copiii crescuti in familii gay au mult mai multe oportunitati, au orizonturi mai largi si foarte important: NU AU PREJUDECATI!
Tocmai dreptul de a adopta este fundamental. In tara asta de cacao, in care atatia copii umplu crese, spirale, si toti atatia sunt abandonati, a nu permite unor oameni, doar pe baza orientarii sexuale, sa adopte mi se pare o crima.
Ce stii tu despre binele copilului? Daca ai fii orfan ai prefera doua mame sau niciuna? Comentariile si argumentele tale sunt absurde. Doar daca esti un comunist de 80 ani crescut in Ialomita sau Mehedinti ai putea gandi asa.
La noi in curte fiecare suntem minoritari. A refuza drepturi unor oameni/unei comunitati doar bazandu-te pe ipoteza ca e minoritara este constitutional gresit. Oamenii astia platesc taxe exact ca tine si sufera in aceeasi tara de mizerie exact ca tine.
In tara asta, cu alte cuvinte, numai prostii si incultii sunt majoritari. Vezi cazul PSD.
Este o perversiune ca oricare alta, ca si sexul oral, ca si pedofilia. Doar ca e ascunsa sub masca cromozomului xpix. Nici femeile, care au sigur cromozomii feminitatii, nu simt placere pentru sexul a_nal. Este vorba despre smecherii cu bani, care cauta alternativa la "industria" placerilor, printr-o forma respectabila. Pentru ca simt ca sunt dispretuiti. Rahatul este incompatibil si cu iubirea si cu respectul, dar noi am face si un drapel pe care sa il fluturam pe sub nasul copiilor.
Crezi ca un homosexual este obligat sa se casatoreasca cu o femeie, sau o lezbiana cu un barbat? Ca sa aiba copii.Plus.Unde scrie ca un barbat sau o femeie nu poate adopta copii?
Plus ca nu te poate obliga nimeni sa te faci homosexual sau lezbiana daca nu iti place.De exemplu mie imi plac femeile la nebunie
Sexul oral nu este deloc o perversiune. Nici cel spaniol, nici analul. E dovedit științific ca anumiți factori erogeni intervin în timpul procesului. E chimie. Ce legătură are sexul în toată discuția. Oamenii sunt liberi sa facă ce vor și sa și-o pună cu cine vor și în ce fel vor.
Un bărbat singur/o femeie singură nu poate adopta copii, în schimb o femeie dacă îndeplinește condițiile legale poate deveni asistent maternal, ceea ce un bărbat singur nu are acest drept legal.Ca să vezi ce egalitate de șanse și tratament există.
Așa spun studiile probabil plătite de „familia modernă", dar specialiștii spun cu totul altceva.Ei sunt de meserie, știu mult mai bine decât un studiu care poate fi plătit de oricine, cu scopul de a influența opinia publică.
Tocmai.Minoritățile în România, ori de care sunt ele, au drepturi mai multe decât un majoritar, lucru ce nu mi se pare tocmai bun, și tot ei, după ce că au drepturi mai multe decât un majoritar fac figuri, și tot nu le convine.Asta mă drenajează, nu că au drepturi.Au drepturi, așa și trebuie că de asta trăiesc într-un stat democratic, dar nu trebuie să devină recalcitranți/acizi atunci când o persoană își exercita un drept civic chiar de e el dreptul al liberă exprimare.Din păcate comunitățile minoritare sexual din România stau cam prost cu cultura, și orice spui despre ele una două sar în sus de parcă i-ai înjurat sau i-ai pus pe rug.Atitudinea asta mă deranjează, nu faptul că au drepturi, chiar dacă ceea ce scriu se interpretează specific LGBT and company, adică eronat și cu scopul ca aceste comunități să se victimizeze, că ei să pară marginalizați, etc. real NU-S!, dar cred ei(liderii lor, că un membru nu prea gândește așa, dar îi convine ca poate fi în avantajul lui) că îs.
Mai documenteazate. Poate sa adopte.Traiasca drepturile omului.Fiecare om are dreptul sa faca copii sau sa adopte. Daca e in stare sa aiba grija de el, s evident si sa fie copilul fericit.