| NAdrian a întrebat:

Ce parere aveti despre reincarnare?
Incep eu, nu admit asa ceva.

Răspuns Câştigător
| Exilee a răspuns:

SI in fond, oricum nu exista deoarece sfideaza invataturile crestinismului, sfideaza dovezile Invierii Mantuitorului Iisus Hristos, iar trupul ar fi practic inutil, un fel de "stransoare" la adresa sufletului ( cum considera adeptii acestei idei).
Hristos a inviat a treia zi dupa Scripturi si S-a inaltat la cer!

In religia noastra, TRUPUL ESTE ESENTIAL PENTRU MANTUIRE. Este o creatie a Domnului si la Judecata vom fi intrebati despre el...

31 răspunsuri:
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Este o minciuna promovata de Satan, pentru a induce omul in eroare, si a nu-i da loc sa mai gandeasca.

| NAdrian explică (pentru PorumbRodica1965):

Si in + cu ce memorie am ramane sau pentru ce fapte am raspunde sau mai mult unde e relatia parinte copil.

| mihaibrasov a răspuns:

Deja sunt trei raspunsuri contra. Eu sunt pro. happy

| Jardelin a răspuns:

Dar despre reînosare ce parere aveti? Credeti in ea?

Reîncarnarea fara reînosare nu prea merge! Nu credeti?

NOname
| NOname a răspuns:

Eu sunt contra celor cu "pro" şi "contra" tongue în special a celor cu "contra pe motive stupide şi ipocrite".

Dar... dacă mi-ar plăcea să mă reîncarnez?
Da, probabil, de ce nu?

Cred în reîncarnare?
Nu, nu am motive (plauzibile) să cred în ea (cum nu am motive să cred nici în zâne, zei, demoni, draci, îngeri, spiriduşi...).

| milan9 a răspuns:

Sufletul este entitate nu energie dispersată. Ce anume se unifică dacă ar fi simplă energie dispersată? Sufletul nu este dat la voia întâmplării, el are un anumit parcurs revelat de către divinitate.
Numărul sufletelor nu este nedeterminat, altfel o iei razna confundând miliarde de miliarde de fire de iarbă, gândaci şi pietre cu sufletele unor entităţi spirituale şi invers.

Aceste teorii hinduse au transformat revelaţia primordial, au interpretat şi alterat la nesfârşit conceptia despre divinitate, despre suflet, despre viata vesnica.
În spaţiul sincretismului hindus, printre miile de triburi, fiecare a avut dialectul lui, zeii şi teoriile lui. Teoriile acestea sunt tentative de a da răspunsuri limitate umane, sunt încercări ce se pierd într-o negură a istoriei hinduismului, hinduism în care sunt amestecate mii de zeităţi ce se contopesc într-o confuzie generală.

| sublime89 a răspuns (pentru NOname):

In ce ti-ar placea sa te reincarnezi? smug : ))

| sublime89 a răspuns:

Nici eu nu admit asa ceva, desi mi-ar placea, cu conditia sa nu ma reincarnez in ceva taratoare laughing

NOname
| NOname a răspuns (pentru sublime89):

Ammm...am eu nişte variante din fruntea listei, dar toate sunt cam secret-indecente.hee hee

A, uite una bună...în vreun Hitler al viitorului, să-i stric planurile. Apoi în vreo Enstein-Ghandi-Hipatia, să repar ce au stricat alţii. tongue

NOname

Tu, mai vrei să fii extraterestru?;))

http://www.tpu.ro/......a-fiti-in/

Te aştept şi cu alte idei, dacă ai. :P

Hmmmhee hee

Un Hitler al viitorului... Si eu care speram ca n-o sa mai existe unul laughing Noroc ca o sa fii tu acolo sa-i strici planurile. Macar ai intentii bune tongue
Stiai ca prin Tibet sunt calugari budisti la care poti sa mergi si sa-ti spuna ce ai fost in viata anterioara si ce vei fi in viata urmatoare? Trebuie doar sa le dai data nasterii. Un prezentator tv a umblat pe acolo si s-a dus la un astfel de calugar, care i-a spus ca in viata anterioara a fost un elefant, iar in viata urmatoare se va naste ca o fata intr-o familie foarte instarita din Occident. Cum a ajuns la rezultatele astea doua asa diferite doar el stie laughing

Da, aia ramane prima mea optiune in continuare smug Dar daca nu se poate asta, atunci as vrea sa ma reincarnez in viitorul foarte indepartat intr-un astronaut, pentru ca in viata asta cred ca mi-am cam ratat sansa asta deja laughing Sa calatoresc prin univers mi-ar placea, deci tot cu spatiul extraterestru am eu ceva big grin Nu ca nu mi-ar placea pamantul in sine (desi cu omenirea ma mai gandesc), dar cand vezi un univers asa mare, si atatea locuri unde nu te poti duce, e cam frustrant : ))

NOname

Ei, dă-mi să fumez ceva, îţi prevestesc şi mai multe.hee hee

În viaţa trecută ai fost un dinozaur ierbivor şi aveai doi pui la fel de ierbivori, iar în viitoare vei fi preşedintele Statelor Unite al Lumii (intergalactice). Dovedeşte-mi că mă înşel! : ))

Ar trebui sa te muti in Uruguay daca vrei sa fumezi ce vrei tu, si legal smug : ))

Dinozauri erbivori... Prea multa iarba in commentul astahee hee
Presedintele ala al Statelor Unite ale Lumii ar fi un fel de Anticrist, daca ar fi sa-i credem pe lunaticii astia laughing

NOname

Ei, vezi, mă sincronizez până şi cu Apocalipsa. Dovedeşte-mi că nu am dreptate! : )))

| mODIN a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Sau poate Dumnezeu e o inventie a lui Satan. Poate adevaratul Dumnezeu este Zeus!

E clar, everything makes sense now laughing

NOname

smug

| milan9 a răspuns:

Teoriile aceasta, în mii de variante contradictorii şi false sunt tentative de a da răspunsuri limitate umane, răspunsuri ce se contopesc însă într-o CONFUZIE GENERALĂ, alături de mii de triburi, alături de mii de zei falşi.

NOname
| NOname a răspuns (pentru milan9):

"...alături de mii de zei falşi"

...printre care şi al tău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferent ca admiti sa nu, asta se va intampla indiferent de vointa ta.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Biblia nu susţine această idee.
Ea chiar contravine învăţăturilor biblice cu privire la ceea ce se întâmplă cu omul când moare.

| AteulRational a răspuns (pentru Exilee):

Cine spune ca Biblia e adevarata?

| lau2003 a răspuns:

Este o prostie faza cu reincarnarea produsa de satan pentru a induce lumea in eroare. ca doar nu se reincarneaza sioarecele in pisica dupa ce moare.

| lorypoly a răspuns:

Eu nu cred in reincarnare. Face parte din legendele stravechi cu zei, si cum eu sunt crestina si cred doar i Dumnezeu, mi se pare o inventie.

| L?mie00 a răspuns:

Nu cred in tampenile astea, dar daca ar fi sa ma reincarnez, as vrea sa fiu un ponei lol

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru mODIN):

Daca ai Biblia si ai dori sa citesti :Isaia 40:26; Ioan 3:16.; 1 ioan 5:19.

Asa si?

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru mODIN):

Ai Citit? Atunci daca meditezi la cele citite poti sa spui despre Dumnezeu ca este inventat de nu mai stiu cine, sa nu-l numesc? Nu se vede creatia Sa, nu vezi stelele, si ordinea lor, nu vezi ca cei care se inchina la Dumnezeul adevarat, promoveaza invataturile lasate de Isus, de-a participa la sfintirea Numelui Sau, si de-a manifesta un interes vizibil fata de semenii lor tocmai de aceea dorim sa indemnan oamenii care vor sa caute cunostinta lui Dumnezeu, pentru a trai, si sa-l laude si ei pe cel caruia ii datoreaza viata, nu sa-l huleasca. Este mare lucru sa cunosti adevarul.

Vorbele tale imi dau cancer! Sunt stele pe cer...ce dovada.E un soare pe cer, asta dovedeste ca exista Ra(zeul egiptean al soarelui)?

Întrebări similare