| TedR22 a întrebat:

Ce parere aveti despre religia in scoli? Desi este obiect optional, religia se noteaza in catalog. Daca eu nu cred in dumnezeu si prefer sa nu fac ora de religie, este corect ca ceilalti colegi sa primeasca note la religie care ar putea sa ii ajute la medie doar pentru ca ei cred in tipu' invizibil din ceruri si eu nu?

11 răspunsuri:
| Kosuchin a răspuns:

Eu cred ca e o tampenie sa se puna notele in catalog.Asta e in defavoarea ne-ortodocsilor/non-catolicilor.

Iar daca-ti vine o javra care-si da aere de superioritate e si mai nasol.

| trolololo a răspuns:

Dar nu e obligatorie, faci cerere și îți alegi alta materie. Sau zici ca ești de alta religie și gata.

| TedR22 explică (pentru trolololo):

Nu ai inteles intrebarea, Pe mine ma deranjeaza faptul ca un obiect OPTIONAL se noteaza in catalog.

| DyNo a răspuns:

Pai avand in vedere ca toata clasa are acel optional, se noteaza. Profesorul/profesoara ta de religie stie ca esti ateu?

| rocco09 a răspuns:

Ceilalti nu cred in big bang, in evolutie si totusi sunt notati la fizica la biologie ...de ce nu e optional si pentru ei?

| TedR22 explică (pentru rocco09):

Pentru ca sunt dovezi care sustin toate legile fizicii. Religia in schimb e bazata pe credinta oarba si absolut nici o dovada concreta.

| rocco09 a răspuns (pentru TedR22):

Cati ani ai? Cine a zis ceva de legile fizicii, si ce-s alea! Eu am spus de 2 teorii enuntate si nedemonstrate, dar ...nah trebuie sa mai cresti!

| Raynn a răspuns (pentru rocco09):

Deci tu nu crezi in legea gravitatiei sa inteleg? Daca sari din avion si te faci una cu pamantul nu e din cauza legii gravitatiei, ci faptului ca dumnezeu te impinge?

| rocco09 a răspuns (pentru Raynn):

E grele..cine a zis ceva de gravitatie?

| Raynn a răspuns (pentru rocco09):

Ai spus ca nu intelegi rostul notari aptitudinilor la fizica. Fizica nu este doar big bang

Răspuns utilizator avertizat