| Adiii23 a întrebat:

Ce parere aveti despre site-ul asta? o fi adevarat? dau funda pentru un raspuns concret http://satanismul.blogspot.com.es/2010/01/bun-venit.html

http://satanismul.blogspot.be/2011/09/vraja-mortii.html

10 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Niciun site despre satanism nu are cum sa transmita ceva adevarat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sublime89):

Nu chiar, personal acel site m-a adus intr-un fel cu picioarele pe pamant, iesind din crestinism, insa a mai luat ceva timp pana am realizat imposibilitatile scrise acolo.

| sublime89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu daca un site despre satanism e cea mai buna cale de a iesi din crestinism, dar oricum.

| Adiii23 explică (pentru anonim_4396):

Dar de ce trebuie sa iesi din crestinism? De ce nu poti sa crezi ca tu iti faci norocul cu mana ta si tu esti singurul care te poti ajuta? De ce nu crezi intr-un Dumnezeu al tau care ti-l imaginezi tu cum ai vrea sa fie? pana la urma nu stim care este mai bun sau mai adevarat...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adiii23):

Fiindca nu ar fi real, ar fi imaginatia mea. Deasta am si renuntat la religie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa iti spun ca e adevarat sau fals, tu
trebuie sa iti d-ai seama de asta. Daca stai sa te gandesti toate functiile vietii sunt programate de creier, deci ce deducem de aici?
Referitor la site, a fost o faza in viata mea cand acel site conta, a fost prima incercare de a iesi din lumea mea limitata oarecum de religia crestina si gandirea primitiva demna de evul mediu, insa cu timpul am iesit din "colivia" acestei religii fiind cu adevarat liber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fuga si inscriete, si in curand Forta va fi cu tine.vei stapani lumea lucrand cu puterea si ajutorul stapanului tau.dar pierzi ce e mai important.sufletul.fiindca sluga credincioasa fiind, te va lua la el asa cum cel ce este adevarul calea si viata adica Iisus Hristos, ii va lua pe robii lui la dansul.stii ce spunea mantuitorul in privinta asta? NIMENI nu va putea sluji la doi stapani; lui Dumnezeu si lui MAMONA.deci alegerea ramane valabila este pesonala, nu forteaza nimeni pe nimeni.atata doar ca Dumnezeu ne cheama si ne asteapta,de bunavoie,iar satan,atrage prin toate caile si si-a pavat drumul cu sclipici, distractie, lumini, idoli, bani.muzici,droguri,sex la greu in toate gaurile; ia spune ce alege un neganditor de 12-18 ani? hai ca nu ghicesti?

| Adiii23 explică (pentru anonim_4396):

Nu gigesc dar iti spun ce gandesc eu. Nu prea am nevoie de nimic necastigat de mine gen bani, distractie, sex etc. oricum cred ca orice persoana isi poate da seama ca nu o sa te ajute nimeni moca. Cel putin eu asa cred, asta e parerea mea nu am nevoie de nimic necastigat de mine pentru ca atunci o sa intervina si contracosturi. Eu am pus intrebarea doar pentru ca nu stiam ca exista satanismul si alte chestii din astea. oricum mare chesti nici nu am ce castiga. de exemplu daca as avea prea multi bani as avea multi prieteni falsi, daca as putea sa fac o fata sa se indragosteasca de mine atunci nu ar mai fi iubire si droguri nu am nevoie. iti zic ce gandeste un neganditor de 13 ani. Poate nu e corect dar e parerea mea

| Adiii23 explică (pentru Adiii23):

Scuze pentru greseli dar am scris un pic mai repede

| mephistto a răspuns:

Si eu ma uit pe site-ul ala dar nu sunt sigura ca merge. Trebuie sa crezi cu adevarat ca asa ceva sa se intample!