| ciprianjurje a întrebat:

Ce parere aveti despre Slender Man? Adica eu eram sceptic in privinta lui la inceput, dar incetul cu incetul toata clasa vorbea despre el. Am inceput sa ma intresez si eu despre Slender Man si am aflat ca apare de cele mai multe ori in paduri, rapeste copii, are 6 brate, nu are fata, e foarte inalt si ca toti oameni care l-ar fi vazut au innebunit. Eu am o pasiune pentru religie deci dupa ce am auzit despre Slender Man ca apare numai in padure mi-am amintit si ca asa i-a poruncit IIsus diavolului sa fuga in pustiu si m-am gandit la posibilitatea ca Slender Man este o intruchipare a diavolului dar mi-am zis ca e o coincidenta. Acum cateva zile pe 1 ianuarie, de Sfantul Vasile cel Mare am fost la biserica. Ca in fiecare an s-au citit moliftele Sfantului Vasile cel Mare. L-a un moment dat in timp ce preotul citea moliftele un fragment mi-a atras atentia, si anume: "Teme-te, fugi, pleaca, departeaza-te, diavole necurate si spurcate, cel de sub pamant, din adanc, inselatorule, cel fara de chip". Dupa ce am auziti acest fragment mi-am amintit si ca Slender Man nu are fata si de atunti pentru mine Slender este real si ca este intruchiparea satanei.

31 răspunsuri:
| DarkAngel2014 a răspuns:

Mai The SlenderMan eu sunt o Satan(diavolul)asta inseamna ca noi satanii n-avem chip pentru ca suntem rai, ceva de genu.....Si daca vreti sa stiti SlenderMan cred ca exista.nustiu,asa cred, am vazut documentarul lui pe youtube si apoi am ramas socat cand am auzit totul despre slender.