Ok, pai eu vad ca Teodosie asta zice ca femeia e inferioara Becali [un religios fanatic] a zis ca e de acord cu Sosoaca dar nu ii place ca e femeie
Faptul ca ideile cuiva in anumite privinte coincid cu ale lui Putin nu inseamna ca el cauta sa serveasca intereselor lui Putin.Eu imo formez convingerile dupa Biblie, treaba lui ce crede Putin sau cei care ma sperie ca si Putin crede la fel.
Nici macar nu Stii ce insemna cuvântul sectă. Dar de. hai să-l folosim. Noi elevații care am descoperit coada la prună. Pardon. La toate prunele.
Din falsul creștinism da. Toate's secte. Toate s-au rupt din alta religie.
Pazea ca pune găina întrebări. Parcă îl învăța pe "ou", nu ii punea întrebări.
Păi pe scurt, faptul că nu iau lucrurile superficial. Ca tine.
Da bobiță. Deci era nimic, si a apărut un ou. Numa na, oul ăla trebuia si clocit, si păstrat la o anume umiditate sa iese pui din el. Sau era si clocit? Nu mai spune. Era si eclozat? Extraordinar.
Istețul lu'peste, dacă era oul primul. Cum sa clocit? Mare descoperire ce a făcut știința. Du-te si ia un ou proaspăt, din cuibar. Pune'l pe masă, si lasă-l 21 de zile, fără nicio intervenție. Sa vedem iese pui din el? Vai steaua ta, mare științolog depistator de "greseli si contradicții " în Biblie.
Nu,eu cred ca gainile era mamifere si se cacau cu pui
Anonim007272 întreabă:
newaccountbye întreabă: