| dragos38 a întrebat:

Ce parere aveti despre urmatoarea masura luata de biserica din Orasul Mizil(mi se pare ceea mai tare faza, sau nu stiu cum sa-i zic /o mitocanie? nu stiu)deci in orasul Mizil din jud.Prahova ce s-a gandit hotii de popi, cum sa stimulam noi oare credinta oamenilor in Elohim? sa-i apropiem de yhweh, si probabil cel de sus ia insuflat cu o idee tare si anume.Cei care nu merg la biserica vor trebui sa plateasca o taxa catre biserica, nu stiu excat cat, 50 sau 100 ron habar n-am, dar si cei care merg la biserica vor plati taxa.ce tare. super tare, ma umfla rasul, dar asta-i realitatea, maine poimaine se va extinde in toata tara/ca doar vb aia, popi is saraci trebuie sa ne fie mila/eu as ridica taxa la 1000 happy pentru cei care nu vin happy

39 răspunsuri:
| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Ce ai face tu? ai ridica taxa la 1000? si dca nu cred in d-zeu? vii si imi iei si casa si pamanturile? serios?, ma duc intr-o sear si iti du foc la casa... si apoi dau o fuga la biserica... sa du foc si la aia sa vad unde va mai rugati laughing

| dragos38 explică (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Da,dar pana dai foc la toate bisericile, cu siguranta sunt mai multe, eu o sa-mi umnflu contul din Elvetia happy cu banii de pe taxe, pe care le veti plati voihappy daca nu platesti iti iau si casa si pamantul/ si catelul si purcelul, sa vad ce mai mananci si unde vei mai sta. ha laughing

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns (pentru dragos38):

Iti dau foc si la banii din elevetia tongue laughing

O sa te bata YHWEH, daca dai foc la acei bani pentru ca, deoarece, findca, aceii bani stransi cu sudoare de la credinciosi, sunt pentru biserica, iar biserica este casa lui Elohim, asadar temete de furia lui, singura solutie este sa crezi fara cartire tot ce scrie in biblie,happy sa platesti taxa de 100 de ron laughingsi domnul iti va fi recunoscator happy laughing vei fi trecuta in caledar cu rosu/pentru fapta ta crestineascaraised eyebrowsAmin

Uite unde era un martor de-al lui iehova rolling on the floor
P.S.: Stiu ca nu are nici un sens laughing

laughing uite cum grasesc unii fara sa intrebe/sunt crestin ortodox, de unde ai dedus ca sunt martor nu am idee.

Stiu ca nu esti... laughing glumeam...laughing nu stii faza aia?
Deschizi geamul ca sa iasa 2 muste si intra : 3 tantari, 5 sobolani, si 2 martori al lui iehova rolling on the floor

Gluma aceasta n-am mai stiut-o, e tare happy laughing

Stiu tongue laughing