Ce ai face tu? ai ridica taxa la 1000? si dca nu cred in d-zeu? vii si imi iei si casa si pamanturile? serios?, ma duc intr-o sear si iti du foc la casa... si apoi dau o fuga la biserica... sa du foc si la aia sa vad unde va mai rugati
Da,dar pana dai foc la toate bisericile, cu siguranta sunt mai multe, eu o sa-mi umnflu contul din Elvetia cu banii de pe taxe, pe care le veti plati voi daca nu platesti iti iau si casa si pamantul/ si catelul si purcelul, sa vad ce mai mananci si unde vei mai sta. ha
O sa te bata YHWEH, daca dai foc la acei bani pentru ca, deoarece, findca, aceii bani stransi cu sudoare de la credinciosi, sunt pentru biserica, iar biserica este casa lui Elohim, asadar temete de furia lui, singura solutie este sa crezi fara cartire tot ce scrie in biblie, sa platesti taxa de 100 de ron si domnul iti va fi recunoscator vei fi trecuta in caledar cu rosu/pentru fapta ta crestineascaAmin
Uite unde era un martor de-al lui iehova
P.S.: Stiu ca nu are nici un sens
uite cum grasesc unii fara sa intrebe/sunt crestin ortodox, de unde ai dedus ca sunt martor nu am idee.
Stiu ca nu esti... glumeam... nu stii faza aia?
Deschizi geamul ca sa iasa 2 muste si intra : 3 tantari, 5 sobolani, si 2 martori al lui iehova
Andreeagabriela2435 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: