| Exal a întrebat:

Ce parere aveti despre viata de apoi?
Prin intermediul stiintei,a experientelor traite de unii oameni si a ratiunii am dedus ca aceasta exista,iar eu abia astept sa ma intrupez in materie spirituala si sa scap din acest corp, desi asta nu inseamna ca vreau sa mor maine.

36 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Exal):

Atentie la limbaj baiete

| Holiday a răspuns (pentru Exal):

"Omul e o sursa de inspiratie, el nu ne vorbeste din articole ci din propria experienta si propriile cunostinte."

Nenea ala e de fapt un mare mincinos. Ia cauta tu putin sa vezi cam despre ce vorbesc. Povestile lui fanteziste au fost desfiintate de stiinta de fapt. Dar si-a atins scopul. A vandut fraierilor destule carti incat sa merite sa se faca de cacao cu povestile lui.

| Exal explică (pentru Holiday):

Arata-mi o dovadă. Există un singur articol care e prost realizat de niste amarati de jurnaliști.

| doctorandus a răspuns (pentru Exal):

Sa-ti spun eu cum sta treaba: stiinta nu se ocupa cu Dumnezeu, zei, zane, spiridusi, suflet, viata dupa moarte, strigoi, moroi, reincarnare, etc. Astea sunt lucruri care pot fi crezute, dar nu stiute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin intermediul ratiunii ar fi trebui sa deduci ca nu exista viata dupa moarte, in plus stiinta nu afirma asta.Acele "trairi" pe care le descriu unii oameni in pragul mortii sunt doar vise, creierul nu este inca mort si de asta omul poate fii reinviat.Din moment ce creierul s-a stins, ai incetat sa mai existi vreodata.Nu o sa mai fii constient, deci nu e chiar asa de rau pe cat pare.

| Exal explică (pentru anonim_4396):

Citiți doar ce va convine; știință a adus destule dovezi. Creierul în moarte cerebrală nu poate visa sau halucina; iar persoanele în cauză au trăit o astfel de experiență pe parcursul morții cerebrale când, spun medicii, creierul e incapabil de a mai susține orice fel de activitate sau conștiința.