Si Isus, fondatorul sectei crestine era mason de gradul 33. Avea tatuaj cu o piramida.
Thunderstruck, pentru cultura ta genereala Isus(Magarul) nu a fost fondatorul a niciunei secte.Iar Crestinismul nu este o secta, este o credinta, un adevar, infintata de Iisus.
DU-te la somn si sa nu te gasesc 2 zile pe acest site. Executa ordinul!
Pentru cultura ta generala, Isus nu inseamna magar in nici o limba, a fost fondatorul sectei crestine, care mai tarziu a devenit religie, si nu este un adevar, cel putin n-ai cum sa demonstrezi asta.
Esti retardat? Zi daca ai ceva de zis, daca nu, taci.
''O femeie, nu putea avea copii, motiv pentru care si-a chieltuit toti bani pentru a ajunge la moastele Sfantului Nectarie, cand a ajuns, din instinct i-a lasat, drept ofranda, verigheta.Peste 9 luni a nascut un baietel, care avea in palma verigheta femeii'' cred ca asta este o dovada, pe langa altele.
"Era odata ca niciodata, un mare dragon care a fost infrant de un print viteaz, apoi acesta s-a casatorit cu o femeie foarte frumoasa, toate astea cu ajutorul Inorogului Roz Invizibil". Pricepi unde bat?
Da pricep, este vina mea ca am ales un exemplu care nu poate fi dovedit foarte usor. Dar atunci explica ''Minunea de la Inviere'', o sa spui ca este o metoda chimic, etc....De fapt este doar o minune, atat. Sau poate faptul ca toti ne-am tras din Adam si Eva, lucru dovedit stintific.
Chestia cu focul de la Ierusalim? E grav daca poti sa crezi ca de fapt e o minune...Lasand copilariile astea la o parte, cum adica e demonstrat stintiific ca ne tragem din Adam si Eva? Nu inteleg, explica.
S-a dovedit stintific ca toti oameni se trag de la 2 oameni, similar cu ''povestea' Adam si Eva.
Asta zice si evolutia...Scuze.
Mai grav este la tine ca daca vezi un material pe internet care iti "arata" ca Lumina este falsa tu crezi.
Dai pe-afara de inteligenta, nu stiu de ce mai discuti cu noi.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: