Ști că ateu satanist e o contradicție, nu?
Personal găsesc melodia genială, una din melodiile mele favorite și crede-mă că nu fac ritualuri în sufragerie. Din partea mea muzica poate să fie și creștină, numai să fie bună...
Și eu am postat ieri melodia asta la o întrebare cu muzică creștină, clipul e genial.
Poti sa-mi dai adresa?
Nu de alta, dar mi-as dori si eu sa ma spovedesc la Vortex.
Băi scaraoschi... termina cu prostiile astea da-te in gatu tau ca ma enervezi!
Tu esti satanist? sa nu faca crestini iar pe atei satanisti va rog sa numai postati videoclipuri satanice in numele ateilor / ateismul nu-i satanism clar un ateu nu crede in nici o divinitate cine crede intr-o divinitate fie ea chiar si simbolic nu-i ateu
Eu vad ca uni atei se dau satanisti asta nu-mi place sincer un crestin daca vede asta va crede ca atei is satanisti eu unu nu sunt cine i sa se declare satanist / referitor la piesa pentru uni i o ofensa adusa religiei lor tiar placea sa vezi pe darwin pe cruce mie nu formatia e clar americana
Dra crede-mă că nu-mi pasă ce crede un creștin despre mine, dacă cineva poate să considere că un ateu e satanist, nu emrită nici măcxar să mă uit la el.
Și nu-mi pasă că piesa aduce o jignire religiei lor, multe piese care-mi plac mie sunt jignitoare pentru alte categorii. Oricum și eu când văd o tipîă într-un clip dând din buci pe o melodie de 2 bani o găsesc jignitoare pentru sexul feminin dar nu fac revoltă că mă jignește.
Și nu m-are deranja să-l văd pe Darwin pe cruce de asta nu mai pot eu, mă lasă complet rece...
Ști că ateu satanist e o contradicție, nu?
Personal găsesc melodia genială, una din melodiile mele favorite și crede-mă că nu fac ritualuri în sufragerie. Din partea mea muzica poate să fie și creștină, numai să fie bună...
Daca revolta asta si rebeliunea,satanistilor,rokerilor,sau oricarui curent ar fi canalizata nu spre blasfemierea celor sfinte si copierea lor in mod satanist ci spre indreptarea tarelor societetii,si sa tinda spre crearea unei lumi bune plina de fericire de siguranta as avea o parere.e pacat de atat energie care se risipeste inutil.e pacat de tine ca postezi o muzica ce place multora nu in sensul neaparat rau; doar ca sa provoci.e pacat ca oameni care arata le fel,iubesc, la fel, simt diferit si urasc mult sau foarte mult.mare pacat. vrei sa vezi reactia unui crestin? imi place muzica buna.imi plac multe genuri de muzica, iar bucata asta nu corespunde gustului meu muzical. poate alta?
Raymusic? frumos barbat.guta.multamesc pentru dedicatie.dar sunt fam nemuritorii,margineanu,benone sinulescu, dolanescu, matu stoian, irina loghin, mircea rusu band imi place gipsi cu gillian in lord of the dans.in mod special.si ocazional de cate ori aud o muzica buna; opera,opereta,simfonica, jazz, etc. dupa cum vezi sunt multilateral...dezvoltat.decat sa ma ocoleasca lumea mai bine ma sar.sa fii iubit, si fara frica.
Sasi dau un verset cand isus a facut vinul a spus beti deci te rog nu minti daca dumnezeu exista si vinul exista de ce sa nul bem?
Nu pot sa cred ca omenirea a ajuns aici pai cum sa mai fie bine pe pamant cand uni oameni cum au fost cei din video au indraznit sa isi bata joc si sa pateze imaginea lui isus...dar dumnezeu stie ce face si daca lumea mai continua asa va fi nenorocire
Și dacă nu cred în Satana și ascult Dimmu primesc un pișcot?
gorlan întreabă: