| Kanpeki a întrebat:

Ce parere aveti in legatura cu budismul?
Eu sunt de parere ca toate religiile sunt facute sa separe lumea. Daca toata lumea ar urma invataturile lui Buda, lumea asta ar fi un loc mai bun.
Ce credeti?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Lumea niciodata nu o sa fie buna,omul insati este un monstru cu o mie de fete,lipsit de empatie, bunatate, sentimente tot ce face, face din interes atat, exterminarea speciei umane ar face lumea mai buna

| Violleta2022 a răspuns:

Budismul are mult parti bune dar, o religie mai pasnica decat cea BAHAI nu am intalnit.
Judecati si singur daca aveti chef:

http://ortodoxie.3x.ro/......ilor/6.htm

http://www.gandul.info/......a-13372711

PS Nu, nu sunt adepta bahai, sunt credincioasa ortodoxa!
Era doar o parere, pentru ca am avut ocazia sa vizitez templu Bahai de la Sydney, la rugamintea varului meu care a venit aici si m-a rugat sa-l duc la templu, avand ocazia pentru prima data sa intru in contact cu religia Bahai.

| Nilsson a răspuns:

Nu stiu foarte multe lucruri despre budism, dar stiu sigur ca daca toti ar urma invataturile lui Iisus, lumea ar fi un loc mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fie Buda, fie Dumnezeu, fie Yehowa, fie alți oameni se inchina unui Dumnezeu.

| Kanpeki explică (pentru anonim_4396):

Buddha nu e considerat Dumnezeu. E doar un filosof.

| Nitroblast a răspuns:

Budismul nu prea are obiectiv. Asta e marea problema. Merge bine (sa zicem, mai sunt si faze cu care nu sunt foarte de acord dar nu le amintesc), dar spre nicaieri, ca sa spunem asa.

Are lucrurile ei ok, dar are si multe faze care nu se potrivesc. Consider ca orice religie ce are imperfectiuni nu e cea adevarata, ca sa zic asa. O poti intelege si fara traire, ceea ce dupa mine din start e o problema, fiindca nu se reflecta partea divina, superioara, neinteleasa de capetele noastre cu iQ-uri de la 0 la 200.

| HaukeaKelii a răspuns:

Si budismul are defecte, trebuie doar sa te informezi bine. Eu raman la LaVeyan Satanism oricum.

| Kanpeki explică (pentru HaukeaKelii):

Trist.

| HaukeaKelii a răspuns (pentru Kanpeki):

Chiar deloc.

Răspuns utilizator avertizat
| Meandyou99 a răspuns:

Bro, religiile nu isi au rostul. Trebuie sa fi crestin si gata. Sa traiesti dupa Biblie si sa crezi in Dumnezeu.

| Kanpeki explică (pentru Meandyou99):

Te contrazici singur.
Plus ca Budismul e mai mult o filozofie decat o religie, deci de aia mi se pare mai de incredere.