Nu. Voi astia care o ardeti cu teoriile "stiintifice" nedovedite.
Sunt dovedite. Pe de alta parte tu nu ai dovezi solide in existenta oricarei forte sau fiinte divine, asa ca nu mai fi edgy, te rog.
Savantii se contrazic, dar nu pe naivitati. Una e sa te contrazici in urma unor cercetari si alta e sa te contrazici pe fantezii lipsite total de logica.
Dar daca tot sunt savanți, si au ajuns așa in urma dovezilor rezultate din cercetări, de ce se mai contrazic? In cazul acesta nu toți sunt savanți. Si ma întreb, care sunt savanți si care nu? Pana la urma are dreptate Biblia. Pe nedrept sunt numiți așa.
Unde vezi tu lipsa totala de logica referitor la credinta in Dz?
Teoria evolutiei exista, o pasare tocmai a evoluat din nou:
https://www.digi-animalworld.tv/......viata-7876
Iar ADN-ul nostru se potriveste cu cel al cimpanzeilor in proportie de 98%. Randul tau sa dovedesti ceva, concret, palpabil!
Totul e ca o poveste. Explicatii fanteziste la tot pasul. Cum as putea crede in niste aberatii. Dz e doar o inventie fara sens si fara logica. El face tot, el testeaza, el e puternic, el stie tot, el ajuta, el pedepseste, el centreaza el da cu capul. Daca ar fi adevarate povestile ar fi pesonaj de o ipocrizie, un cinism si o rautate greu de egalat.
Adica el face greseala si noi suntem responsabili de greselile lui? Vai de capul lui de personaj stramb. El ne da in dotare organe de reproducere si dupa aceea zice ca de ce le folosim. E ca si cum ii dau copilului droguri in ghiozdan si il trimit la scoala si dupa aceea il bat ca de ce umbla cu droguri Apoi spune ca el e drept si noi pacatosi si face un copil cu fiica lui Maria, il lasa de izbeliste si pe el si pe fiul lui, apoi spune ca pedepsirea fiului lui echivaleaza cu iertarea pacatelor noastre E ca si cand trimit un nevinovat sa faca inchisoare si spun ca asta ii absolva de vina pe cei vinovati - e o judecata foarte stramba similara cu judecata acelora care produc atentate si rapiri, care atenteaza la viata unor oameni nevinovati pentru a-si implini "scopurile". Ce apreciere pot avea pentru o carte de povesti care in pofida evidentei incearca sa imbrace in haina corectitudinii fapte carte sunt fara discutie reprobabile.
Tu te incurci in explicatii cand profetii biblice sunt in desfasurare.
Daca cineva imi arata un obiect negru si imi spune ca e alb, are sanse 0 sa il cred ce spune.
Ce spui tu acolo e de fapt o dovada pentru existenta lui Dz si nu pentru dovedirea teoriei ev.
Un Dz daca ar exista si ar avea minunatele calitati de bunatate, iubire, putere etc. intra in contradictie cu realitatea si cu faptele. Ce calitate are un personaj care poate sa ajute si nu o face? Ce asteptari sa vem de la un asemenea personaj? 0 asteptari. Profetiile biblice au valoare 0. Nu sunt nici reale, nici in desfasurare. Cel mult sunt in lucru.
Dovada existentei lui Dz cu toate calitatile lui sunt milioanele de bolnavi din spitale, a oamenilor aflati in situatii grele.
Numai normal pot judeca. N-am cum accepta judecatile strambe.
Deci o pasare care a disparut acum 136.000 de ani si a reaparut datorita stramosului ei, din care a evoluat, nu confirma teoria evolutiei speciilor? Daca exista Dumnezeu cum ar fi fost, da-mi o dovada palpabila, omule, nu aberatii, asa era vorba.
Dz creeaza cand vrea si cum vrea. Daca vrea sa recreeze o pasare de acum 136 mii de ani o face. Ti-am mai spus: dovezile fosile arata ca speciile au aparut si disparut brusc si nu treptat. Conceptia e proces de creatie a lui Dz. Dz creeaza mereu de la virusi in sus si in jos. Mutatiile sunt si creatia lui Dz.
Da-mi articole stiintifice pe baza carora speciile apar brusc si dispar brusc, dar nu precum copiii rapiti din Caracal.
Daca speciile dispareau treptat cand am sapat la doi metrii trebuia sa descopar multe oase. Sunt putine oase in pamant ca sa putem vorbi de o evolutie.
Daca era putrefactie totala nu se descoperea nici o fosila de pasare de 136 mii de ani.
Nu e nevoie de articole stiintifice ca sa ne putem da seama ca speciile dispar si apar brusc. Nu e nici o dovada ca dinozaurii au aparut din animale mai mici.
Unde e dovada pe care ti-am cerut-o? Cea cu pasarea, ti-am explicat ca nu e valabila pentru dovedirea teoriei evolutioniste.
Dar putina ratiune ai incercat si tu, in loc de credinta oarba? Vad ca esti bolnav de chestia asta. Ti-am aratat pasarea care si-a pierdut abilitatea de a zbura in urma evolutiei. In urma procesului de putrefactie materia se transforma in zacaminte de petrol, conform teoriei biogene, acest proces dureaza 400 de milioane de ani. Ti-am rezolvat si problema disparitiei fosilelor. Acum vino cu o dovada palpabila, nu cu chestii abstracte.
inflicted întreabă:
anonim_4396 întreabă:
laviniabeluska11 întreabă: