Majoritatea dintre cei care nu cred in Dumnezeu spun ca nu poti demonstra ca Dumnezeu exista, iar cei care cred ti-ar spune ca nu poti demonstra ca nu exista.Nu poti decat sa crezi sau sa nu crezi atat.
Http://www.youtube.com/watch?v=KM2KONcLKQU
iata un documentar destul de bun ce aduce dovezi clare si absolut rationale in acest sens
il recomand cu incredere:)
[partea de final e cea mai buna]
Cineva vrea sa-L detroneze pe Dumnezeu. Cine poate sa se lupte cu Cel nevazut? Dar cu Cel Atotputernic? Oameni fara minte. Si daca-ar avea n-ar sti ce sa faca cu ea, dupa cum este scris:
"La ce slujeste argintul in mana nebunului? Sa cumpere intelepciunea?… Dar n-are minte. -" (Proverbe.17:16)
Persoana care zice asta : Ce crede? Ca este o inventie sau traieste aievea?
Chiar si daca ar fi o inventie si tot este cel mai frumos pe pamant si-n cer!
Fals! Sunt foarte multe scrieri chiar si in afara scripturii care atesta existenta lui Hristos.
Acelea sunt falsuri
In antichitati iudaice scrise de Flavius cei care i-au tradus manu-scrisul au introdus un fals in lucrarea lui, acele cuvinte nu-i apartin lui Josephus.(cu privire la minunile care le-ar fi savarsit hristos)
Da bine inteles ca este o inventie Istoricul Josephus Flavius carea descris cu lux de amanunte istoria poporului sau(Razboiul iudeilor impotriva Imperiului Roman)nu pomeneste nimic de nici un Hristos sau apostoli. Flavius a cunoscut pe totii iudeii, dar pe Pavel, Petru, Toma, Ioan nu i-a cunoscut pe nici unul.
De.ce.tocmai.povestea.Lui.e.inventie.
Si.alte.basme.le.cred.toti
Domnul.sa.aiba.mila.de.noi.toti.ca.ne.ieste.mica.credinta.
Cine este mincinosul, daca nu cel ce tagaduieste ca Isus este Hristosul? Acela este Antihristul, care tagaduieste pe Tatal si pe Fiul. (1Ioan.2:22)
Oricine tagaduieste pe Fiul n-are pe Tatal. Oricine marturiseste pe Fiul are si pe Tatal. (1Ioan.2:23)
Si porunca Lui este sa credem in Numele Fiului Sau, Isus Hristos, si sa ne iubim unii pe altii, cum ne-a poruncit El. (1Ioan.3:23)Cine are pe Fiul are viata; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata. (1Ioan.5:12)
V-am scris aceste lucruri ca sa stiti ca voi care credeti in Numele Fiului lui Dumnezeu aveti viata vesnica. (1Ioan.5:13)
Nu este o inventie.În niște documente romane, de pe vremea aceea, vorbesc despre un om Iisus care facea lucruri faboloase.