Nu inteleg ce vrei sa spui! Nu ti-am citit raspunsurile tale la aceasta intrebare!
Va rog frumos sa nu il mai amestecati pe DUMNEZEU, in primil rand DUMNEZEU spune ca magia neagra e a lui lucifer, si daca voi tot spuneti ca magia neagra nu exista, iar apoi aruncati o porcarie de genu "DUMNEZEU NU PERMITE CA MAGIA NEAGRA SA EXISRE" va contraziceti singuri...sau habar nu aveti ce este crestinismul si ce ideologii are
Frumoase si periculoase...insa se stie prea bine ca nu sunt pentru oricine
Nu exista magie neagra, exista magie, e treaba fiecaruia cum/ daca o foloseste... iar legile Kybalionului mi se par adevaruri. ^^
Tu esti un ratat spalat pe cap de mass-media, ia zi ma, daca ploua, ploua ca vrea Dumnezeu? nu, ploua fiindca e firesc
Tu ai pus intrebarea ca sa stii daca te apuci sau nu? sau doar asa, din curiozitate?
De asta a pierdut Oana Zavoranu atatea sute de mii de euro la vrajitoare.Ca a pus botu!
In primul rind nu se pot pune in aceeasi categorie. traditia magiei europene crestine este traditia hermetica pe cind magia neagra poate fi orice, varianta egoista a magiei hermetice sau a oricarei alte traditii.
Aceasta intrebare e pusa la categoria "religie", nu crestinism si desi multi spun ca hermetismul nu este o religie.aceasta categorie era cea mai adecvata pentru aceasta intrebare
Nu am spus nimic legat de categoria potrivita. doar ca magia neagra nu are nimic de a face cu traditia hermetica.
Nu, dar intrebarea ta le punea pe amindoua in aceeasi oala. si, repet, e ca si cind pui alaturi merele si perele. hermetismul este o traditie de sine statatoare iar magia neagra e varianta egoista a oricarei traditii oculte, pervertirea acelei traditii.
DeProfundis99 întreabă: