| Kijk a întrebat:

Ce poti invata citind Biblia?

20 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Poti sa inveti sa fi un om cu principii si valori. Poti sa inveti sa fi mai bun, mai corect, mai credincios. Poti sa aflii ce a facut Dumnezeu pentru noi.Cine este Creatorul tau si al intregului univers.Si ce este cel mai important,poti afla cum sa primesti mantuirea, iertarea de pacate, si sa fi o vesnicie cu Dumnezeu.

| FucktheSystem a răspuns:

Să nu le dai oamenilor cu toporul în cap, să nu furi etc.
Adică ce-ți spune și învățătoare pe clasa 1.

| cristi202 a răspuns:

Mesajul central al Bibliei sta in relatii. Biblia arata cum Dumnezeu a creat omul ca sa aiba o relatie cu el, cum omul a cazut in dizgratie prin alegerea sa gresita, aceasta in primele trei capitole din Biblie, apoi intregul Vechi testament (care e si cea mai mare parte a Bibliei) arata incercarile omului de a reveni la postura initiala, ca mai tirziu, Noul Testament sa faca posibila relatia cu Dumnezeu prin Isus Hristos.
Ce poti invata din Biblie? Poti invata cum sa Il descoperi pe Dumnezeu, poti invata cum sa ai o relatie cu el bazata pe dragoste, poti invata ce scop are Dumnezeu pentru tine, pentru viata ta, si cum poti sa atingi acel scop, poti invata cum sa te raportezi la cei de linga tine incit sa nu faci si sa iti faci probleme pentru ca sa duci o viata armonioasa. Poti invata cum sa te departezi de ceea ce e rau, pentru a nu-ti distruge sufletul, poti invata raspunsul la problema raului, poti invata cum sa fii deasupra oricarui rau sau probleme. Poti invata ca exista frumusete, exista dragoste, exista speranta pentru viata ta, pentru ca exista un Dumnezeu care vrea ca tu sa ajungi la aceste lucruri.

| Dumnezău a răspuns:

Sa scrii fictiune si ineptii mai ceva ca Stefi Meyer.Sa prostesti prostii.Si alte chestii de copii...

Apache
| Apache a răspuns:

Poate te formeaza ca o persoana mai buna.si este bine pentru cultura ta generala
dar sa inveti ceva neaparat.nu prea ai ce, in afara de principiile morale elementare

Răspuns utilizator avertizat
| Ecea a răspuns:

Prostii in principiu.
Eu am invatat ca dumnezeu nu exista si ca biblia a fost o fabula sau un basm scrisa de niste oameni care aveau o imaginatie foarte bogata.

| francesca89 a răspuns:

Un mare c a c a t

| 19marian60 a răspuns:

Cand citim Biblia fiecare primim un mesaj aparte, CITESTE-O si vei primi mesajul tau! Nu vei regreta!

| Lace a răspuns:

Ştiu eu foarte sigur ce poţi învăţa.Să minţi cu neruşinare.

| Cristianne a răspuns:

Că god nu există.

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

De unde-ti poti lua scalvi si cat de mult iti este permis sa-i bati.

| DontHaveANamee a răspuns:

Sa fim seriosi. Cine ar citi biblia?! Si in plus, daca nu intelegi mai bine las-o moale. Exista si alte activitati.

| HotChoclate a răspuns:

Teorii contradictorii. unele aberatii, castigi experienta laughing pentru cultura ta generala e buna.

| buhuhuuu a răspuns:

Nimic. Absolut nimic!

| Alexandrumar1 a răspuns:

Te faci mai credincios si iti apare frica sa faci unele lucruri care nu sunt recomandate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca fiecare se regaseste undeva in biblie eu iti sugerez sa citesti si apoi sa meditezi happy

| EvellineDub a răspuns:

Devi mai credinios si cam atat.iti intra niste chestii aiurea in caplaughing

| Cotzi a răspuns:

Citeste biblia si afli singur

| Antogirl a răspuns:

Este foarte bine daca ai citit Bibilia, sau daca vrei sa o citesti.Aceasta ne invata multe lectii de viata,ne invata sa ne deschidem sufletul spre cei din jurul nostru, sa fim mai buni, sa IL urmam pe Insus Hristos.Bliblia ne mai invata sa devenim credinciosi,si sa ne acultam semenii, este un lucru bun daca o vei citii, prin asta Il vei bucura pe Dumnezeu si te vei apropia sufleteste de El si de Imparatia Cerurilor.