Eu unu nu cred ca este vreo relegie mai buna ca toate cred in Dumnezeu bun ca sunt mai multe secte si nu cred in sfinti cum ar fi adventisti ei cred doar in Isus si Dumnezeu...
Adevarata religie - cea care este in conformitate cu Sfanta Scriptura! Nici mai mult, nici mai putin.
Adevarata religie se gaseste in Iacov 1:26-27.
26 Dacă crede cineva că este religios, şi nu-şi înfrânează limba, ci îşi înşală inima, religia unui astfel de om este zadarnică.
27 Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.
Daca te referi la religii, sunt multe religii, chiar si ateii sunt religiosi, au religia lor ateista. (iti trebuie multa credinta ca sa fii ateu) Daca te referi la credinta crestina si diferentele ei, care din acestea sunt mai aproape de Dumnezeu, aici mai avem de discutat. La partea a doua eu cred ca cea mai buna religie crestina este aceea care are la baza doar BIBLIA, fara traditii si porunci omenesti. Incepe cu Evanghelia lui Ioan.
DeProfundis99 întreabă: