| SaveTheNature a întrebat:

Ce religie este Dan Diaconescu? E primul om care tine cu romanii si e de partea romanilor si nu a hotilor.

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Este otrodox.

http://www.facebook.com/......2856917785

33 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dacă înainte îmi păreai un om deștept, înrebarea asta mi-a schimbat cu totul opinia. Sper că e vorba de ironie când ai spus că nu e de partea hoților, sper.

| SaveTheNature explică:

Da chiar nu inteleg de ce te oftici ca Dan Diaconescu va fi presedintele Romaniei.
Sincer granita e deschisa. Drum bun!happy

| SaveTheNature explică:

Precis esti un pusti care incearca sa isi dea cu parerea.
Otv-ul tocmai a castigat procesul cu CNA-ul si va emite in continuare.
Va avea din ce in ce mai multi simpatizanti, si sa speram ca pana in toamna sa aiba 90%.
Acum are numai 60%.
Horia Mocanu va castiga detasat primaria capitalei.

| SaveTheNature explică:

Ponta si Antonescu sunt gunoaie cu Basescu in fruntehappy

| SaveTheNature explică:

Da ma mai uit pe toate posturile. Si culmea toate posturile imita OTV-ul. Intr-adevar o gramada de emisiuni de **** peste tot.
Dar daca asta le place romanilor.

| IMC90 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ma, zi-mi sincer, cat primesti pentru propaganda PRO Dan Diaconescu? (cat te plateste sa ne mananci zilele) Ca m-ai exasperat rolling on the floor

| SaveTheNature explică (pentru IMC90):

Nu ma plateste.Doar ca sustinatorii lui Dan Diaconescu sunt sustinatori adevarati nu doar cu vorbawinking
Luptam pana la capat sa-i starpim pe hotihappy

| SaveTheNature explică:

Elicopterul Poporuluilaughing De ce nu faci si tu bani sa iei unu? fa-ti televiziune, fa emisiuni cu Elodia(ca la alea te-ai uitat in principal) Poate o si gasesti pe Elodia, si iti dai seama ce bogat te faci? Mai usor decat cu oile (cum a facut Becali)

| SaveTheNature explică:

Esti funnyhappy Intreaba-i pe bunicii tai cu cine vor vota.Sa te convingi ca vor vota cu Dan. Si mai intreaba si tu pe la bloc, veciniiwinking bye bye

| SaveTheNature explică:

Mergi la vot macar? Ai drept de vot? Cu cine vei vota? Nici macar nu mergi, nici macar nu ai curaj sa spui cu cine ai vota.Nici tu nici altii.
Deci.

| SaveTheNature explică:

Macar de ai merge la vot si ai vota cu cineva. Dar ca toata lumea iti place situatia si mai bine nu votezi pe nimeni ca nu ai pe cine nu-i asa?
Numai votantii lui Dan se prezinta la vot, restul stau acasa.
Pai e normal sa castige Dan, daca sutinatorii lui intr-adevar se prezinta la vot.
Spune-mi si tu cine altcineva sa castige decat Dan? ca restul nu au sanse sincer.
Monarhie nu o sa fie asa cum doresti tu deci...
deci.

| SaveTheNature explică:

Pao nu cu buzunarele goale.Ci cu multa munca.
Celelate televiziuni sustin PDL-ul si Usl-ul.De asta nici macar nu il pomenesc pe Dan.
Dar conform declaratiei lui Condurateanu, Sorin Ovidiu Balan, Mugur Mihaiescu si convorm divezilor Dan Diaconescu a facut bani din publicitate, din serialul Elodia, din audienta. Initial televiziunea lui nu facea nici 2 parale. Dar a reusit. A urcat unde a vrut -prin multa munca. Si bineinteles din episoadele la care se uita toata prostimea(eu nu m-am uitat desi il sustin).Dar s-au uitat romanii in masa.
De asta si stiu toti de Elodia si nu stiu de ex cine e Camelia Potec, si Marius Urzica si etc.
De Elodia vad ca stie toata lumea. si nimeni nu se uita la OTV dar toti se uitau la Elodia (mi-e sila sincer)
Acum e o rusine sa tii cu Diaconescu (ca el are sustinatori mediocri si prosti)
E aceeasi rusine cum e cea cu a fi crestin.
Acum e la moda sa fii ateu, sa fii impotriva lui Dan si in general sa "pari "destept. Sa fii anti-manelist anti-cocalari anti -Inna si pana la urma toti romanii formeaza o singura tara Romania. dar toti se exclud din grup..Paradoxal.
Fortza Dan!

| SaveTheNature explică:

Babele voteaza si ONLINE?
uite un sondaj facut de mine, unde poate vota oricine o singura data.

http://www.petitieonline.ro/......21051.html

Ia trage o privire si te minuneaza:))

| SaveTheNature explică:

O branza. Daca dovedeste cineva ca a furat ceva. nu-l mai votez.Dar nu are nimeni nimic de dovedit.Desi toti sunt calare pe el.

Dar nu e propaganda.Doar realitate. Iata:

http://www.petitieonline.ro/......21051.html

| SaveTheNature explică:

Da arata-mi! Si daca iese Antonescu din sondajul tau, sau il schimbi pe al meu.Pun capul jos.

| SaveTheNature explică:

Hai sa vad.

| SaveTheNature explică:

Gata ma las batutlaughing) cum ati facut?laughing)

| Polaris a răspuns:

Votez Khal Drogo pentru o Românie mai bună și pentru un khalasar mai puternic!

| Birjaru a răspuns:

Esti naiv... crezi ca asa se aleg presedintii?

| SaveTheNature explică (pentru Birjaru):

Presedintii se alge in functie de trecutul lor.In functie de comportamentul lor.
In functie de disponibilitatea lor fata de cetateni.
Bineinteles ca nu am sa mai aleg un presedinte in functie de cate facultati are. Si nici de cat de multe calitati oratorice are. Sunt satul se astia burtosi, la costum, cu limbaj de domni, diplomati cu coloana vertebrala si alte clisee de rahat.
Si mai ales si mai ales cea mai importanta conditie: Sa nu mai fi fost in nici un partid pana acum, care se perinda la putere.PSD,PNL,PDL, sau fostele PD, PUR etc. Ponta a fost, Antonescu a fost, Vadim a fost toti astia au fost.
Si sa-ti mai spun ceva -emisiunile lui Dan sunt de rahat. La fel si multi invitati in emisiunea lui. Majoritatea nu au carte si se comporta ca atare in emisiune, se urca pe mese etc etc.Dar astea sunt emisiunile pe care le vrea publicul roman. De asta toate psoturile tv prezinta majoritar crime la tv, au emisiuni cu caracter violent si etc. Televiziunea aia nu reflecta personalitatea lui Dan.Asa se fac afacerile oferi publicului marul pe care vrea sa-l cumpere.
Daca avea audienta la un post de cultura(precum Cultural tv) facea un post de cultura.
Dar te-ai interesat vreodata de viata lui personala? Cum se comporta in general cu oameniii? cu ospatarii la restaurante? care a fost coopilaria lui, adolescenta lui. De cate ori a vorbit urat vreuniui om de rand? De partea cui a fost de fiecare data?
Stiu presedintii se aleg dupa PERFORMANTA! nu? uite ca TOTI parlamentarii au avut pana acum performanta 0. Nu au facut nimica.Nu s-a trezit nici macar unul cu curaj de erou sa ii toarne pe cineva. Sa se ocupe personal de vreun proiect important. Sa adopte vreun proiect important nimeni
Cu atat mai mult Ponta si Antonescu -eu nu stiu pe ce criterii au nimenii astia 2 votanti.Sincer nu am intalnit pana acum pe nimeni sa-i voteze.
Si daca poate sa zicem are ceva sustinatori nici macar nu se vor duce la vot.
Adevaratii votanti care intr-adevar se vor trezi in dimineata alegerilor si vor pleca direc catre cabinele de vot vor fi alegatorii PPDD. pentru ca isi doresc o schimbare.
Ma intreb cat de tampit ar putea fi cineva sa aleaga USL (PNL+ PSD) care au fost la putere si nu au facut absolut nimica nimica nimica nimica.
Suntem codasii tuturor. Leul cade in cap, romanii emigreaza in masa.
Si greseala a fost mereu aceeasi.Ne-a fost frica sa incercam ceva nou si l-am ales pe Basescu de 2 ori(fraierii de fapt) Psd-UL la fel de 2 ori pe ulei si orez.
Diaconescu nu a dat ulei, nu a dat orez la nimeni. Si nu va da nimic nimanui, decat pe anumite principii.
In fine sa inchei. Avand in vedere ca nu sunt singurul sustinator, ci mai sunt cateva milioane. Tin sa te anunt ca Daiaconescu are deja 60%. Deci parlamentarele le va castiga garantat din primul tur.
La locale poaate nu va castiga in toate judetele insa la primaria Bucuresti
Horia Mocanu din partea PPDD are deja 36% peste sorin Oprescu care are 34%.
A si religia n-are nici o treaba(dar era sectiunea religie, si trebuia sa fac legaturalaughing)happy

| Birjaru a răspuns (pentru SaveTheNature):

Conteaza prea mult parerea licuriciului si a organizatiilor internationale si supranationale ca sa fie asa de simplu. Daca am fi singuri pe planeta si eu as vrea sa iasa Diaconescu presedinte.

| GodBlessYou a răspuns:

Este un ultra-populist, n-ar trebui sa ajunga in parlament intr-o societate normala, dar cum suntem noi mai putin normali, probabil nu doar ca o sa ajunga in parlament, ci va avea un numar de scaune destul de mare, asta e... Sa speram ca nu va intra in parlament, oricum, sunt convins ca la viitoarele alegeri, cele din 2016, PP-DD nu va mai intra in parlament, sau cel putin sper.

| SaveTheNature explică (pentru GodBlessYou):

Deja are 60 % in sondaje LEJER.
6 voturi de la mine, parintii mei, si fratii mei:).
1 milion jumate de adeziuni tot LEJER.
Iata cateva sondaje(fara comanda politica, cum sunt alea de la tv)

http://www.petitieonline.ro/sondaj/alegeri_prezidentiale _2012-s07031042.html

http://www.petitieonline.ro/sondaj/alegeri_parlamentare- s04331042.html

http://www.petitieonline.ro/sondaj/sondaj_politic_ce_pre sedinte_vreti_pentru_romania_-s29821051.html

Bravo Dane!

| Andrei7520152 a răspuns:

Lasa, cand noi ne vom plimba cu Bentley'ul poporului, ii zic lu Dan cat de naspa esti laughingwinking

| Andrei7520152 a răspuns:

Nahhh nu mai sunt. diaconescu cu base erau mana in mana mai demult, cand Boc, Basescu, Udrea, Funeriu si restul faceau aparitii saptamanale la otv. dupa aia Diaconescu s-a reprofilat, s-a lepadat de satana si de atunci e un om politic imaculat happy

| doctorandus a răspuns:

Daca crezi in Dan Diaconescu probabil crezi si in Mos Craciun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la proba contrara, ai dreptate.Toti,cel puti pana acum, au fost sfinti(ca sa fim in ton cu rubrica), pana au ajuns la ciolan.

| costellodonatz a răspuns:

Daca ai ajuns sa-l crezi pe DD, inseamna ca ai o problema. Sfatul meu: Consulta un medic.

| SaveTheNature explică (pentru costellodonatz):

Nu-l cred neaparat.Dar mai rau decat e acum in Rom nu are cum sa fie. nu are rost sa-i votez pe ceilati.Au mai fost.

Răspuns utilizator avertizat