anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce religie urasti cel mai mult/consideri ca prediciile ei sunt cele mai eronate?
NU MA INTERESEAZA C0MENTURI GEN: In care sa nu dai numele ei, sau sa spui ca *toate sunt bune/*toate sunt rele.
Prin religii ma refer la Toate :crestine, secte, ne-crestine, pagane etc. Despre care stii multe informatii/sau ai avut deaface cu ei.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sectele crestine toate sunt blafemi,au propia lor biblie, dintr un verset fac romane, interpreteaza cum au chef biblia, desi sunt ateu nu sunt de acord cu asa ceva, plus ca sunt atat de mult incat pur simplu demonstreaza haos,daca erau doua religi mari acum sunt atat de multe,plus ca sunt fanatici,anti stiinta,dogmatici, ei spun ca restul sunt satanisti,rai si doar ei sunt sfinti,mantuiti, sunt mandri se cred una cu dumnezeu, la ei nu exista pacat, pacatosi sunt doar cei ce nu sunt de religia lor, am vb cu un preot de 96 de ani,toata viata preot dar nu se credea iisus, omul recunoastea ca era pacatos,era umil, nu ca astia mandri, atata mandrie pe ei, eu numai am calcat biserica lor cand am auzit ca cica partea materiala trebuie sa o faci apoi cea spirituala, doar satana a spus asta, cu ce la ispitit satana pe iisus cu lucruri materiale, asa si ei

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Scientologia este o comedie, parerea mea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cea mai eronată?
Deci religiile ar fi eronate?
Adică, cum?
Religiile sunt mituri, adică povești mai speciale.
O poveste este o narațiune fantastică, o ficțiune.
Ea nu are cum să fie eronată.
Așa că întrebarea dtale nu are sens.

| Celcestietot a răspuns:

Eu îți dau un răspuns, în care nu ai spus să nu răspundem așa. Toate religiile creștine sunt mai bune față de restul : hinduism, islam, budism etc. Sunt bune pentru că vorbesc despre Dumnezeu, doar restul convingerilor sunt derivate între ele (cele creștine ).

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Cel ce stie tot, ai raspuns exact ca cel ce stie nimic laughing)

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Ți-am dat un răspuns foarte clar și foarte logic. Tu ești cel care nu știe să formuleze întrebarea corect. Sau poate că nu ai legătură cu credința de mă acuzi atât. Întreabă pe orice credincios dacă este corect ceea ce am spus eu, și vedem după cine greșește dintre noi 2.

Exista zeci daca nu sute de religii crestinte, Si sectantii is crestini.
Practic u i-ai pus in acelasi oala pe toti. Ma asteptam sa dai un nume precis

Am spus religiile creștine, este clar, la fel și în cazul celorlalte se aplică opusul.

Exista 100 de religii crestine.
Toate-s la fel dupa tine? ex catolic cu iehovist?

Oricât aș vorbi cu tine, tot nu înțelegi. Eu mă refeream la cele mari principale. Documentează-te și tu și vezi cum stă treaba.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E steregoi primeste bani ca sa aduca ortodoxi la secta lui, martori lui peste

| Sn4k3 a răspuns:

Scientologia este prosteasca.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Islamul.
Nu vreau să vă plictisesc cu romanele mele...

| chuckmanson a răspuns:

Cred că Islamul poate fi considerată cea mai rea. Adică, toate religiile abrahamice sunt rele, dar măcar creștinismul și iudaismul au putut să se mai civilizeze. Islamul a rămas la fel.

| Helper07 a răspuns:

Prin intrebarea aceasta nu trebuie pus accent pe oameni ci pe adevarul religiei din care face parte. Si aici cred ca se incadreaza orice religie care propovaduieste un neadevar.

| anonim_4396 explică (pentru Helper07):

Tinand cont ca o buna parte din cei care frecventeaza categoria religie, sunt sectanti,, nu cred ca o sa vad 2 persoane din secte diferite sa se inteleaga., sa spuna ca celalt are dreptate