anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce reprezintă cei 24 de bătrâni din Apocalipsa 4:4?

Răspuns Câştigător
| fllu07 a răspuns:

Oameni aleși de pe pământ ca să slujească în ceruri, într-o poziție privilegiată.

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CostinAlamariu):

Pavel nu s-a căsătorit, nu a fost părinte. Despre ce vorbești? Iar păcătuiești?
Treaba cu botezul bebelușilor a apărut în 220 en. din cauza lui Origene, â. Voi aveți istoria tradițiilor voastre, sau și acolo sunt băgate minciuni?
Unde am spus ceva de "sola Scriptura"? Dacă spun Scripturi mă refer la VT, credeam că știi asta.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Sola Scriptura este ideologia tampita a protestantilor. Daca nu stiai ai aflat acum. Te mai intreb inca o data. CINE a alcatuit canonul Biblic? CINE? Cine a zis ce carti sa fie in Biblie si ce nu? Pastorul din "biserica" ta penticobaptistoevanghelica sau cine?
Si mai am o intrebare. Daca voi pr*testantii (nu scriu tot cuvantul ca mi-e scarba de el) ziceti ca trebuie sa citesti doar Biblia si atat de ce aveti atatea denominatiuni? 30.000 de secte protestante exista in lumea asta. Care dintre ele e cea adevarata? Desigur, aia in care crezi tu e cea adevarata...

anonim_4396

""biserica" ta penticobaptistoevanghelica" laughing tare asta.

Eu admir lucrarea ce se face în anumite Biserici Baptiste, dar nu cred în religia Baptistă pentru că în origine se credea că nu există Mileniul(prin asta se diferenția de celelalte culte în trecut). Eu cred în Biblie, așa cum cred și pastorii din anumite Biserici.
Sunt aprox. 33000 de culte, de religii, pentru că se interpretează prost Biblia; cei 33000 de prezbiteri nu știu o iotă de cultură mozaică, cultură în care s-a scris și VT din care s-au dat citate în NT.

anonim_4396

Dar nu-ți trebuie cultură ebraică, ci clasa a 3-a(să înțelegi ce citești), pentru a înțelege cât de greșită este învățătura ortodoxă, catolică, adventistă ș.a.

De ce crezi ca din alea 30.000+ de culte literalmente toti interpreteaza gresit Biblia dar fix tu si cultul tau si pastorul tau de la coltul strazii o interpreteaza corect? Asta-mi miroase a mandrie.
Uite, eu sunt dispus sa renunt la ortodoxie si sa ader la cultul tau daca imi explici cum puii mei din 30.000+ de secte protestante fix tu te-ai gasit sa nimeresti care e adevarul.

anonim_4396

Pentru că noi o luăm(Biblia) ad litteram în raport cu mozaismul și cultura iudaică. (vezi www.youtube.com/channel/UCF7VJc8K6Kg_d8tfrHgt-vg )

Du-te la o Biserică în care prezbiterul îți poate răspunde la toate întrebările și care nu își însușește nici un leu pe an pentru slujirea în Biserică.

Daca iei Biblie ad literam de ce îi spui parintelui tau "tata"? Iisus a zis sa nu-i zici niciunui om "tata"

anonim_4396

Pentru că este tatăl meu biologic, iar mama este mama mea biologică. Preotului de ce i se spune părinte de către enoriași? Nu este nici Dumnezeu nici tată de trup.

Iisus nu spune "nu numi pe niciun om tata in afara de tatal tau biologic" ci spune "nu numi pe niciun om tata" si punct. Nu ziceai ca luati Biblia ad literam? Ad literam asta inseamna, sa nu numesti pe NICIUN OM tata. Pe NIMENI. AD LITERAM

anonim_4396

Exact, ad litteram, iar acolo scrie să numești. Știi ce înseamnă a numi? Tu când îi spui popei "părinte" te referi la tatăl tău biologic, sau la Dumnezeu? Tatălui biologic îi spun tată pentru că este tatăl meu biologic, iar pe Dumnezeu îl numesc Tată pentru că este Creatorul din care s-au făcut toate. Din popă ce s-a născut?

Adaugi de la tine. Dumnezeu a zis sa nu spui niciunui om tata, nici macar celui biologic.

anonim_4396

Nu adaug de la mine, așa este. Tată este acela din care s-a născut ceva. Repet, din popă ce s-a născut?

Întrebări similare