Pentru mine repezinta o putere suprema. Cineva care a dat viata la tot si trebuie sa.i multumim pentru asta.
Pe el ma sprijin cand sunt neajutorat. Este sprijinul meu ce pe mine ma motiveaza sa trec peste obstacole, pe atei ii face sa se certe in privinta Lui, pe crestini ii indoctrineaza, pe satanisti ii face sa urle, bolnavi pe patul de moarte continua sa traiasca doar pentru El.
E bine sa existe un Dumnezeu indiferent daca este real sau nu.
Pentru mine Dumnezeu este inca un motiv in plus ce ma faca sa zambesc.
Pentru mine Dumnezeu reprezinta o mare puetre deoarece el a creat tot ce este acum, inclusiv noi. Doar ce -i ce au credinta imensa inteleg cu adevarat ce reprezinta Dumnezeu si cine este el cu adevarat. Sper ca te-am ajutat!
O fiinta fictiva in care cred toti crestinii pentru ca asa au crezut si aia de acum 200 de ani si de acum 600 si de acum 800...etc si, de ce sa nu creada si ei? Ca na! Daca au crezut atatia oameni inseamna ca trebuie sa exista nu?
Pentru Dumnezeu inseamna totul.: Creatorul meu, care ma iubeste si ma ajuta, care imi da putere sa trec peste toate greutatile, datatorul de sentimente(dragoste, mila etc.), caci astea nu mi le-am putut pune eu in suflet, nu? Trebuie sa le am de undeva, la fel ca si sufletul), Creatorul a tot ceea ce ne inconjoara(caci cred ca tot ce e in jurul nostru si chiar noi, nu ne-am nascut din neant, nu-i asa?), Cel care S-a sacrificat pentru noi toti(eu cred in chestia asta, indiferent de ceea ce cred unii si altii, care nu pot dovedi ca nu este asa), Cel care nu ma lasa niciodata sa cad prea tare, ci imi intinde mana si ma ridica, samd.
Un fel de Mos Craciun combinat cu Bau-Bau. Deci, o chestie cu barba (musai), rea si razbunatoare cu cei care se incapataneaza sa creada in existenta ei (a chestiei) si care, pentru mine, nu reprezinta nimic, pentru simplul motiv ca existenta (sau inexistenta) ei ma lasa rece.
Energia creatoare,din care a izvorat si izvoraste tot ce e bun frumos,drept,necesar,util forta ce tine si guverneaza universul de la cea mai mica particula pana la cea mai mare,prin principii multe puternice,mari, pe care noi nu le putem explica fiindca nu le cunoastem, pe toate si nici nu le putem afla in starea in care ne aflam.e putin ce am spus aci.dar cred ca e mult mai mult si mai mult decat atat.si intrucat e stapanul vazutelor si nevazutelor chia nu pot ca om sa am pretentia ca vioi ajunge sa-l cunosc vrodata in aceasta viata cu tot studiul si credinta si rugaciunile si faptele decat pana la un anumit nivel.
Pt mine doar o simpla inventie care se transmite din ani in ani.deci nu exista!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: