Eu am uneori cosmaruri ca umblu descult pe strada sau in ciorapi. Asa aflu-n somn ca mi-au iesit picioarele de sub plapuma.
Scenarii produse de inconstient care au la temerile tale suprimate tot in inconstient.
Din punct de vedere biblic, ele nu au nici o semnificaţie, ci sunt rodul anumitor informaţii stocate în memoria noastră. Eclesiastul 5:7 "Căci din mulţimea grijilor vin visele şi există atâtea deşertăciuni şi cuvinte".
Daca esti asa curios, citeste asta: http://www.descopera.ro/......espre-vise
Reprezinta temeri si nemultumiri ale vietii tale de zi cu zi. Cand visezi frumos visezi ceea ce ti-ai dori sau ai nevoie.
Sa nu te gindesti mult la rau si sa nu-ti
faci griji in zadar. Ah da si sa maninci inainte de somn mai putin
Nu reprezinta nimic. Nu crede toate tampeniile pe care le gasesti pe internet. Visele nu au specificatii. Ele sunt date de subconstientul nostru.
Ca orice alt vis, e pur imaginativ. In cazul cosmarurilor, creierul "iti face farse". Visele sunt produsul partii creative a creierului, ce ajuta ca lucrurile invatate peste zi sa poata fi stocate in memoria de lunga distanta. Uneori imaginatia creierului, lipsita de logica ( pentru ca in timpul viselor, partea logica isi intrerupe activitatea ) te face sa vezi lucruri urate, si sa crezi ca incearca sa-ti transmita ceva. Cand eram mic eram speriat de cosmaruri. Acum cand ma trezesc dupa un cosmar ma gandesc cat de ciudat e creierul meu de a ajuns sa creeze asemenea enormitati.
Reprezinta chestii nasoale rau! Ai grija sa nu mia mananci mult seara inainte de culcare.
Ce reprezinta toate visele. Subconstientul care nu mai este "dominat" de constient isi face de cap, si neuronii reia multe din cele intamplate dar nu neaparat intr-o ordine sau cu o logica (constientul da logica).
Nu au nici un fel de semnificatie, buna, rea, premonitorie.
Poate fi o avertizare. sau poate sa fie nimic ai grija
Sau dispreţuieşti tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă? - Romani 2:4
Juiana întreabă:
Andreistefan112222 întreabă: