| dany1988122 a întrebat:

Ce rol are Satana in Iad?

17 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Da petreceri pentru toti pacatosii care se duc acolo.

| halogen001 a răspuns:

Recompensa și pedeapsa imaginară e destul de eficientă în cazul celor care nu gândesc. Satana împreună cu Bărbosul alcătuiesc un cuplu Bau-Bau util pentru prostirea și înșelarea naivilor creduli și neștiutori.

| CostinAlamariu a răspuns:

Niciunul. Doar suferă ca toti ceilalti îngeri și oameni care ajung acolo. E doar un condamnat printre condamnați

| dany1988122 explică (pentru CostinAlamariu):

Serios? Sufera? Ma, te contrazici cu crestinismul tu rolling on the floor E cam prost Satanba asta, ca face voia Barbosului, desi o sa il trimita si pe el in iad, sau e in Iad? Amatorisme. Ia sa intrebi tu vreun popa si sa vezi ce zice

| CostinAlamariu a răspuns (pentru dany1988122):

Nu mă contrazic deloc. Satana va fi trimis în iad unde va suferi. El nu face voia nimănui în afara de voia sa. Faptul că Dumnezeu știe să-i transforme faptele rele în consecinte bune e cu totul altceva

Serios? Sa luam faza cu Iov, vrei?

Si faza cu duhul rau trimis peste Saul de catre Barbos. Duh rau de la Barbos. Duhul Sfant l-a trimis pe Jesus ca sa il ispiteasca Satana, Jesus facea blat cu dracii in dauna porcilor care pasteau, etc. Si parca ziceati ca nu se face nimic fara voia Barbosului, nu?

Satana n-a facut ce voia Dumnezeu ci ce i-a îngăduit să facă. Așa cum un parinte îi îngăduie copilului său să meargă în club deși el n-ar vrea ca a lui odrasla sa mearga intr-un astfel de loc

Ce e asta? Iti bati joc de logica mea? Deci pe sistemul tau daca copilul tau face ceva rau, iti pui dusmanul sa il bata? Sau sa il ispiteasca. Ce replica te copil ai rolling on the floor

Ba a facut-o. Nu mai baga scuze din burta. Nu imi vine sa cred ca va aparati cartea de povesti chiar daca vedeti ca e varza rolling on the floor

Ce logica e asta? Daca il lasa in club, automat vrea si parintele rolling on the floor Daca nu voia, nu il lasa rolling on the floor

Hai sa iti desenez: Satana a venit la palatul Barbosului in rai, desi era alungat in iad, si i-a zid Barbosul lui Satana despre Iov cat e de supus, si Satana i-a zis ca e ascultator pentru ca are de toate, si asa a inceput pariul, de parca Barbosul nu era atotstiutor. Nu imi vine sa cred ca sute de milioane de oameni cred in prostia asta de Biblie. Ar fi amuzant daca miliarde de oameni ar crede in Harry Potter. Biblia e ca ''Harry Potter', dar mult mai prost scrisa. rolling on the floor Nu exista comparatie. rolling on the floor

Nu-i adevarat. Dacă îl lasă îl lasă din respect pentru libertatea lui de a alege, nu din cauză ca ar vrea sa faca asta

Da versetul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să mestece zmoala în cazan.

| dany1988122 explică (pentru anonim_4396):

Ca sa ce. Ce sa faca cu ea?

| andreisergiu123456789 a răspuns:

Flambeaza chaturile

Întrebări similare