Dupa spusele Sf Andrei (un Sf Andrei de care sigur nu ai auzit), are rolul de a scarbi Duhul Sfant, si pe sfintii care vor sa ajute celui lovit.
Mă bucur că de la demoni și homosexuali ai trecut la urină. Înseamnă că nu ești pe atât de fixist, pe cât credeam. Progresezi. Felicitări.
Mai NOname da ma mir cum de nu iti dai seama ca 70% din intrebarile mele sunt puse la misto, tocmai pentru a starni amuzament si conversatii care sa alunge plictiseala.Pacat totusi ca oamenii din ziua de azi nu se baga la discutii, la ras si cauta doar sa rada unu de altu.E ca si cum s-ar acuza unu pe altu " Hey uite ce prost ai fost aici! eu sunt mai destept. Vino drac cu fericire si umor.
Vrei sa pleci la MISA? ))
Pai daca o luam pe calea supravietuirii in salbaticie este folositoare la dezinfectie si baut (filtrata)
Pe cale medicala pot indica leziuni renale, sau alte infectii.
Daca o luam pe calea ocultismului poate fi folosita in atractie sexual.
Ca de exemplu: urina este folosit in cafea sau in ceai de catre femeile care doreau sa faca vraji de dragoste. Se mai punea si un mic de sange menstrual, atunci cand intentia era de a 'lega' un amant. Desigur si barbati foloseau un astfel de ritual.
Si parca mai e un joc sexual intitulat ''Hranirea lui Mojo''
Un al ritual magic folosindu-se 'apa aurie' este legat de vindecarea de impotenta, care a fost pus de magie.
Sau in marea majoritate e folosita in vrajitorie ca vraja de blestem.
Exista si un ritual in India unde urina de animal e folosit pentru baut.
Pe calea mentala psihica animala omeneasca urina este folosita pentru marcarea teritoriului (exista multe cazuri)
P.S. formele de magie populara este o codificare si amplificare a procesului biologic natural prin care o femeie atrage un barbat.
Am uitat sa spun cea mai tare descoperire (accidental) folosindu-se urina :
Fosforul a fost descoperit in anul 1669 de catre alchimistul german Hennig Brand din Hamburg. Acesta a supus niste reziduuri de urina la un proces de calcinare in retorta, in absenta aerului. Fosfatii din urina au suferit un proces de reducere sub influenta carbonului format prin pirogenarea resturilor organice continute. Hennig a descoperit proprietatea fosforului de a lumina in intuneric cu lumina albastra, numindu-l "foc rece"
Ii destul de scarbos ce am sa-ti spun dar urina de vaca luata toata dimineata te poate scapa de unele vraji nu stiu exemple scuze