| Kramerwalt a întrebat:

Ce rol joaca Dumnezeu in viata voastra? Ii simtiti lui prezenta in tot ce faceti bun? Cand luati o decizie pe care o considerati corecta va ganditi ca Dumnezeu v-a ajutat?

Răspuns Câştigător
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna.
Este foarte frumos ce ai scris tu,putini ar avea curajul sa recunoasca ceea ce ai spus si bravo tie!
Cat despre intrebare ta,la fel ca si PeaceInHeaven ma simt rusinata de anumitele pacate care le fac pe parcursul zilei si ajung sa le regret foarte mult, si imi cer iertare in gand.
Am trecut printr-o perioada mai grea in viata si am ajuns sa ma indoiesc de existenta lui Dumnezeu,pentru ca orice ii ceream nu primeam deloc,bine ca o ceream intr-un fel foarte josnic, pe urma doborata fiind de aceste intamplari neplacute m-am rugat la Dumnezeu si am reusit sa ma pun pe picioare, rusinata fiind ca m-am putut indoi vreodata de El.
Eu il simt in viata mea chiar si atunci cand mi se intampla lucruri rele sau pacatuiesc, desi stiu ca, cuvintele mele sunt de prisos, eu imi cunosc sentimentul de adorare fata de Dumnezeu.

34 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Îi simt prezenţa doar după 3-4 pahare de ţuică.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Da, apa minerala sau suc.

| Shaoran a răspuns:

Creştin este cel ce Îl imită pe Hristos: în cuvinte, în fapte, în gândire, spune Sf. Ioan Scararul. Deci nu-mi zi mie de crestini care poarta decorativ acest titlu si merg pe strada nepasatori. Si nici nu generaliza, auzi "Sa nu judeci sa nu fi judecat", "Sa nu te trufesti cu faptele tale".

| Shaoran a răspuns:

"Fi-ti desavarsiti precum Tatal vostru din Ceruri este" ~ Deci, tind spre a imita cat mai mult, asa cum multi si-au luat modele lumesti, un crestin are ca model pe DOmnul Dumnezeu, si trebuie sa faca precum acesta.
Pe scurt: Tind spre a face asta, ma straduiesc, incerc cat mai mult si am credinta ca voi reusi.