anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce rost are sa va bateti cu pumnii in piept zicand "zeul meu exista iar eu am dovezi" si cand vi se cer dovezile sa cautati tot timpul scuze pentru a nu prezenta acele dovezi?

Daca eu spun "zeul Zambazulu exista si am dovezi", mai mult ca sigur o sa-mi cereti acele dovezi nu? Daca o sa caut mereu diverse scuze sau incerc sa trag de timp, ce veti spune?

34 răspunsuri:
| Esperança a răspuns (pentru Dani_Doroga_1984):

Dumnezeu nu are o explicatie sau o definite. El e Creatorul,iar eu creatia. Cum pot eu ca si o fiinta creata de El sa iti explic existenta Sa?
Eu stiu ca exista pentru ca l-am cautat si L-am gasit.
Sta scris ca si poporul Israel s-a indoit de existenta Lui Dumnezeu si atunci Dumnezeu a vorbit personal,nu prin Moise sau alt om si atunci s-a cutremurat intreg pamantul, iar oamenii au rugat sa transmita mesajul prin Moise deoarece mureau cu totii avand in vedere puterea lui Dumnezeu!
Dar Dumnezeu a ales sa se descopere omului, prin oameni ca nu cumva pamantul sa fie distrus si ca sa se poata implini tot ceea ce sta scris in Scriptura!
Prin aceasta se poate demonstra bunatatea Domnului pentru ca noi inca suntem in viata si El nu a ales sa ne distruga, desi o putea face, ci ne mai lasa inca timp sa ne pocaim.
Asa ca crede, pocaieste-te si nu repeta istoria ca si Toma care nu a crezut pana nu L-a vazut, pentru ca ferice va fi de omul care se va increde in lucrurile care nu se vad asa cum nici un om nu poate dovedi ca teorema lui Pitagora este reala!

Răspuns utilizator avertizat
| Esperança a răspuns (pentru Dani_Doroga_1984):

Demonstratii sunt o gramada de scrieri,dar voi credeti mai degraba scrierile oamenilor,despre teoreme,definitii, decat sa credeti Cuvantul Domnului!
Asa cum definitiile si teoremele sunt scrise de sute de ani asa si Scriptura este scrisa de mii de ani!
Deci, cu alte cuvinte asa cum voi, credeti in teoreme, nu vad de ce noi nu am crede in Cuvantul Domnului?
Nu vezi ca pentru voi, e o nebunie propovaduirea lui Hristos si ca voi sunteti dezbinatori pastrand doar ceea ce va place voua?

| Kaleo a răspuns:

Ca sa nu ni se raceasca sarmalele si ca sa se mire aia de care vorbea Ilie Moromete... happy