Atunci, Dumnezeu a zis lui Noe: „Sfârşitul* oricărei făpturi este hotărât înaintea Mea, fiindcă au umplut pământul de silnicie; iată, am** să-i nimicesc împreună cu pământul.
La asta se refera întrebarea ta?
a nimici- A face să nu mai existe, a reduce la nimic (omorând, distrugând, lichidând).
Pot sa te rog sa nu-mi mai umpli notificările cu 5 răspunsuri și sa spui ce vrei într-unul singur?
În fine, vad ca nu pot ajunge la un consens cu tine, asa ca doar te întreb.
Prin ce definești tu distrugerea Pământului?
Ti-am arătat și sensul cuvântului nimici. Când a spus ca va nimici Pământul, se referea la faptul ca îl reduce practic la nimic, dacă distruge practic toate vietățile și ii acoperă solul.
Deci si Pamantul. Pai e obositor de citit daca scriu totul intr-un text. Si nu m-ai cauta interpretari din burta
S-a consumat lemnul degeaba. Omul se pricepe sa faca risipe. Cati copaci oare au fost defrisati pentru asta?
Si cu ce? Cred ca avea drujba, sau macar un ferestrau Si al ''dracu'' lemn, rezista la apa atata timp Multi copacii. Si ce fel de unelte avea ca sa faca o arca? Mare mester in construit barci era Noe
Nu stiu ce ai citit tu dar niciun barbos n-a zis vreodata ca o sa distruga pamantul
Vrei sa iti repet ca e vorba despre zeul in care crezi?
Nu-i adevarat. Nu e zeul in care cred. Zeul in care cred e Dumnezeu, nu "barbos" asa cum zici tu. Ma confuzi cu altcineva probabil
Auzi bai amblafabetule mai d-ute la scoala si fa carte ca sa inveti si antelegi. Baiu nerod nenorotit si netrebniiccc!