| SuNaM a întrebat:

Ce rugaciune pot face pentru indrumare spirituala? Mai exact am o problema sentimentala si vreau sa il rog pe Dumnezeu sa ma indrume.Ar fi mai bine sa ma rog unui sfant? Care?

17 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Maica Domnului, Sf Ioachim si Ana, Sf Cuv Parascheva, Sf Xenia

| ania a răspuns:

Mai bine să te rogi lui Dumnezeu, că el ne iubeşte aşa cum e EL, adică infinit.În Proverbe 17-22 scrie-cine găseşte o nevasă bună, găseşte fericirea, este un dar pe care+l primeşte de la Domnul. Poţi să te rogi-Doamne este această persoană darul pe care Tu l-ai pregătit pentru mine sau nu? Dacă da îţi mulţumesc că Tu vei îndepărta obstacolele iar dacă nu ajut-mă să nu doresc ce nu e bine pentru mine!

| Adry05 a răspuns:

Oricarui sfant te rogi va fi bine. Sau te poti ruga direct catre Dumnezeu. Nu prea conteaza atata timp cat o faci.

| mentholinks a răspuns:

Tatal nostru.

Răspuns utilizator avertizat
| TrăieşteClipa a răspuns:

Regaseste-ti sufletul si comunica cu el.
Imparatia lui Dumnezeu este înăuntrul nostru.Nu il gasim pe Dumnezeu la biserica sau in cer.
Corpul nostru este templul Lui.
Sfintii poate iti vorbesc, dar tu ii auzi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arsenie Boca, rugaciuni stiu decat 4 dar nu cred ca iti sunt de folos big grin

| gingergirl1 a răspuns:

Oameni buni incetati sa va rugati la sfinti! Au fost si ei oameni, ce putere are un " sfant " pe langa puterea lui Dumnezeu, creatorul universului?!
Pur si simplu te pui pe genunchi, inchizi ochii si ii spui lui Dumnezeu tot ce te apasa si ii ceri calauzire si intelepciune. Pur si simplu vorbesti cu El. Nu ai nevoie de o rugaciune speciala.winking

| pet555 a răspuns:

Cum ar putea fi mai bine sa te rogi unui sfant decat lui Dumnezeu? Mai ales ca rugaciunea la sfinti e interzisa de Biblie. Sa stii ca Dumnezeu este singurul care te poate asculta si te poate si indruma.

| PasDeNom a răspuns:

Ar fi bine sa ai incredere in tine si sa te gandesti doar ca totul va fi bine. Nimic mai mult.