L-am fi descoperit pe Dumnezeu, maretia si puterea Lui, minunandu-ne de ordinea perfecta a Universului, de vesnica formula chimica a apei(adica intotdeauna apă H2O si niciodata H3O), de mica samanta de salata verde care da nastere la atat bunatate dupa ce ea insasi s-a topit acolo in pamant. Sa mai zic? Mai zic! L-ar fi descoperit pe Dumnezeu minunandu-se de propriile creiere; de verdele din natura (de ce oare vegetatia nu e rosie?); minunandu-se de micile fiinte omenesti care se dezvolta, ar fi inteles iubirea Lui, iubindu-si proprii copii. As mai putea spune dar... lasa-ti mintea sa cugete! Si ce bine ar fi daca oamenii ar spune apoi: ' Ce mare esti!'
A, un ultim lucru: ce mult s-ar schimba lumea daca ar intelege ce inseamna ca sunem creati dupa chipul lui Dumnezeu! Adica: cu vointa libera!
Numai bine!
S-ar mânca între ei ca nehaliții...Sau ar trăii la fel de bine și fără ea.
Inventau ei altceva ca sa-si justifice actiunile, ca doar suntem oameni, ne place sa avem tapi ispasitori!
Cind eram copil stiam asa "daca si cu parca au suit in barca, poate fi si Titanicul scufundat cu daca si cu parca inecat "
Dumnezeu nu este cunoscut de ieri de azi "din zilele noastre"
In lipsa de filozofii de viata aberante, europenii ar fi adoptat moduri de gandire constructive mult mai repede, desi ma-ndoiesc ca prostia nu ar fi **** altceva in locul crestinismului.
Ne-am fi rugat la pelicani.
Dar oricum i-ai spune,Biblie,Coran,etc, tot se scria una.E un fel de istorie a bau-baului, e necesară cartea!
Am fi fost cu totii atei s-au am fi crezut in idoli neexistenti ca aia din vechiul testament si am sfarsit ca fiind cu totii parte a iadului.
Ai perfecta dreptate incerc sa te trezesc la realitate
-Karl Marx
-Friedrich Engels
-Vladimir Ilici Lenin
Uite idolii, din contra pe Lenin pina acum 5-6 ani il puteai admira la Moscova, era frumos colorat si cu un betisor in gura, sa zimbeasca la ateii de pe TPU
Ce s-ar fi intamplat? Am fi trait mult mai bine! Numai vedeai babe calcandu-se in picioare ca sa atinga asa-zisele " moashte ".
Care oameni? Daca noi nu aveam biblia nu mai eram oameni,ci bestii, fara educatie, fara pic de minte!
Traiam si noi ca animalele.