| MimiJaneMara a întrebat:

Ce s-ar intampla daca Lucifer și diavolii sai ar stăpâni lumea? Ne vor chinui în continuare? Ne vor sfâșia? Vor umbla monștri și balauri pe pamant? Sa îmi răspundă ortodocșii

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Lucifer se prezintă a fii Iisus în vt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja stăpânesc lumea. Privește la ce se întâmplă în lume și ai să-ți dai seama.

2 Timotei 3
"Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu, având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia."

| Drake21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am nici una din acestea totusi am o simpatie

| Drake21 a răspuns (pentru anonim_4396):

O simpatie profunda

| EestiSodalane a răspuns:

Deja stapanesc lumea. Hristos îl numește pe diavol "stapanul acestei lumi". Deci uită-te în jurul tău și o sa stii

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Atâta timp cât ai inima curată într-adevăr curată cu Adevărat și nu-ți dorești Rău nimănui și te ți departe de prosti și rahaturi... Și nu-ți clădești fericirea pe suferința altor oamenii nevinovați și te bucuri la răul altor oamenii nevinovați și te bucuri la pâinea altuia nu te va atinge un gram de rău. Da dacă te bucuri la răul altuia și apuci drumuri pentru alți bani murdari și îți clădești pe suferința și lacrimile altora fericirea Dumnezeu o să-ți arate ce au trăit acei oamenii care le-ai făcut rău cu mâna ta. Căci faptele noastre aicia sa plătesc Absolut toate mai devreme sau mai traziua vor veni toate la timpul lor pe rând atunci când ne așteptăm mai puțin noi puteam uita noi putem ierta noi putem trece cu vederea noi putem închide ochi și arunca în noi putem săne facem ca nu vedem și n-am auzit da Dumnezeu nu-i ca omul lacom fals pervers după totul pe lumea asta sa aibă totul și mai mult și mai mult Dumnezeu nu este după standarte și apreciere și putere si cine ce face Cu El nu merge astea.

| Darius50boss a răspuns:

Nu are cum

| Darius50boss a răspuns:

Citește Biblia și ai să vezi

| 3243F6 a răspuns:

Citește cartea Apocalipsa. Prezintă și ce se va întâmpla când Satan va avea toată puterea pe Pământ. Scrie și că vor veni diavolii săi așa că ai tot din ce-ai cerut.

| LoSfidante a răspuns:

S-ar dezlănţui iadul pe Pământ. În adevăratul sens al cuvântului happy