anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce s-ar intimpla daca dupa moarte ai da ochi cu Dumnezeu? Vreau un raspuns sincer.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

O,i-as multumi ca a platit pretul pentru pacatele mele ca a murit in locul meu si ca mi-a pregatit un loc in cer! Ce frumos este sa traiesti cu nadejde!

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E destul de enervant ca voi vreti ca toti oamenii sa se inchine lui dumnezeu dar nici macar voi ca si crestini nu aveti acelasi zeu. Sunteti impartiti in atatea ramuri si atatea versiuni extrem de diferite. Spre exemplu la intrebarea ta, ce crezi ca s-ar intampla daca dupa moarte ai da ochii cu varianta ortodoxa sau catolica, sau altele (mai sunt cam 30000) a zeului crestin? Nu pot fi toate corecte deoarece ar insemna ca dumnezeu se contrazice singur. Inainte de a vrea ca altii sa va urmeze zeul, nu mai bine ati incerca voi sa urmati aceeasi varianta?

In versiunea voastra, care a fost principalul motiv pentru care a venit isus si ce se intampla cu copiii care mor nebotezati?

anonim_4396

Ca sa ia pacatul lumii asupra sa. Si copiimici nu trebuie botezati ci ei trebuie sa ia propria decizie in al urma pe Isus. Dar noi nu botezam copii si ne rugam pentru ei. Din cate stiu un copil care moare sub virsta de 10 animerge in imparatia lui Dumnezeu.

anonim_4396

"Ca sa ia pacatul lumii asupra sa"... la care pacat te referi? Ce intelegeti voi prin pacatul lumii? Se refera la toate pacatele sau la un pacat anume?

| Woodenpints91 a răspuns:

După moarte, ochii mei sunt cam putreziţi, deci, practic e imposibil.

anonim_4396

Ma refer la pacatul tau personal.Caci daca nu ai observat nu este om fara vina, insa sunt oamenii care cred ca nu au veni.

| dodicuta a răspuns:

I-as cere inca oadata scuze pentru toate pacatele mele in genunchi.

anonim_4396

Ce crezi ca s-ar intampla daca dupa moarte ai da ochii cu varianta ortodoxa a zeului tau? Dar cu cea catolica?

anonim_4396

Cea mai stupida intrebare. Dumnezeu nu nici ortodox, nici catolic, nici penticostal. El este Dumnezeu, iar Dumnezeu nu tine cont de religie ci de omul care a crezut in Isus Hristos si a facut tot ceia ce a porucit Fiul Sau.

| ingerasfitos a răspuns:

F buna intrebarea... pai eu i-as cere iertare pentru toate pacatele si greselile mele fata de el

| SaveTheNature a răspuns:

Mi-ar fi rusine.

| Maria_Bianca_Biutza_1989 a răspuns (pentru i86e2):

Deci la ce raspuns ai dat tu ar fi trebuit sa castigi! Doamne iarta-ma uitate putin la raspunsul tau si dupa uitate la cel castigator!