| AvalohAlyn a întrebat:

Ce sa fac cu viața mea? Că habar nu am.
Pentru ce oare m-a creat Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| 1man1 a răspuns:

Viața este un bun de preț. Dacă ai primi, pe neașteptate, o moștenire ai știi ce să faci? Poate ai sta puțin în cumpănă, dar până la urmă tot te-ai hotărî. Dacă nu ești limitat din punct de vedere fizic poți face foarte multe lucruri. Unele persoane sunt pasionate de natură, călătorii, muzică, artă. Alții doresc să se realizeze profesional într-un anumit domeniu și lucrează cu perseverență la aceasta. Trebuie să încerci să te descoperi. Gândește-te că și acele persoane care au o anume deficiență fizică reușesc in foarte multe domenii și sunt de admirat. Personal pot să spun că am fost mereu fascinat de cunoaștere. Am citit și citesc Biblia, dar și cărți din multe domenii. Îmi place istoria, geografia și sunt fascinat de natura umană care mereu mă uimește.
Nu aștepta să ai o revelație mistică in ceea ce privește viața ta. Încearcă să te cunoști și să vezi cum poți să te integrezi in furnicarul aceste lumi. Dumnezeu a pus bazele umanității, nu te-a creat pe tine in mod special pentru un scop, altfel ce rost mai avea liberul arbitru. Avem libertatea de a face alegeri. Vor fi înțelepte sau nu, vom vedea la momentul potrivit, dar trebuie sa ni le asumăm.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nimic special, o traiesti pur si simplu. Crezi ca ceilalti oameni stiu in ce scop anume i-a creat Dumnezeu tocmai pe ei?

| ania a răspuns:

Eu cred că ce spune Biblia e valabil pentru oricine/Dumnezeu ne=a ales îninte de întemeirea lumii..ne=a predestinat să fim înfiați prin Iisus Hristos.( Efeseni 1, 3, 4) Așa cum unii își dăruiesc sufletul lui satan Dumenzeu vrea să ne dăruim viața lui, să o punem de bună voie sub autoritatea Lui.Îți sugerez o rugăciune
/ Doamne Iisuse, recunosc că am nevoie de Tine și te primesc ca Mântuitor al meu, salvator al meu, Stăpân al vieții mele și eliberaor al meu.
Te chem să fii DOmn al întregii mele vieți
=al duhului meu, al rugăciunilor mele, al închinării mele, al creativității mele și al conștiinței mele
-al minții mele, al sentimentelor, al exprimării și reacțiilor mele emoționale
- al voinței mele, al tuturio deciziilor și scopurilor mele
Te chem să fii Domn al întregului meu trup
-al ochilor mei, a tot ceea ce privesc și a orcărei priviri a mele
-al gurii mele și a tot ce intră pe ea și al orăcrui cuvânt rostit
- al sexualității mele
- al tutror activităților mele fizice
Te chem să fii Stăpân al tuturor relațiilor mele trecute, prezente și viitoare.
te invit să fii Domn al resurselor mele, timp, energie, finanțe, proprietăți și a tot ce am
Vino și ia/ți locul de drept în toate domeniile vieții mele.Mulțumesc pentru sângele tău care s=a vărsat pentru toate păcatele mele pe care le mărturisesc( spune toate lucrurile care îți apasă conștiinața) pentru ca eu să fiu liber de influența egoismului meu și a lui satan.Amin.

| Werrich a răspuns:

Te-a creat ca sa pui intrebari despre cursurile de la Sola Scriptura, nu este evident?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câți ani ai, ce facultate ai făcut(sau la ce școală ești)?