Invierea e cam la fel cu cei de acum 500 ani care nu credeau sau nu-si imaginau ca omul va folosi smartphone.
Religia (in general) nu spune ca reîncarnarea este imposibilă/doar un mit, aici sunt mai multe pareri si oamenii au voie sa creada ce vor, eu cred in reîncarnare si vad dupa moarte o plecare in univers unde poate depinde de viata anterioara te poti reîncarna in animale, plante sau chiar oameni, daca vrei sa stii mai multe citeste despre istoria religiei, eu citesc si m-a fascinat acea carte.
Nu stim ce este dupa moarte. Deci poate exista rai-ul/iad-ul, poti sa te reincarnezi intr-un om sau intr- un caine sau poti doar sa mori si aia este, nimic altceva.
Sincer as vrea sa fie adevarata. As vrea sa fie mai adevarata treaba cu rai-ul, iad-ul nu imi prea place .
Deci ți-am lămurit cu multiversul . Deja aici apare întrebarea, cui îi aparține conștiința bebelușului care de abia s-a născut. Exact, care-i diferența dintre un bătrân care nu mai realizează unde se află și un prunc care abia s-a născut. Ei încă nu conștientizează atât de bine. Nu știu de ce mulți consideră că reîncarnearea este o teorie pe care ateii au promovat-o, dar mama lor de ateiști. Buddha. Sigur, chestia cu reîncarnarea vine din religiile asiatice, confucianismul, buddhismul, etc, la dânșii dacă a murit un leneș, acesta se transformă în purcel sau în altă fiară, iar cineva a ajuns la ideea că trebuie reîncarnarea să fie și între oameni. Bine dar, sub ce formă, conștiința singură alege unde să ajungă? E complexă chestia, mai ușor să zici că cel care moare ajunge în alt univers, decât că se reîncarnează în alt trup.
Inferno întreabă:
laviniabeluska11 întreabă: