anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sarbatoresc crestinii de Rusalii? nu pricep ce sarbatoare e aceasta straight face

23 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Crestinii sarbatoresc coborarea Duhului Sfant peste cei ce Il iubesc pe Domnul si Il primesc ca Domn si Mantuitor personal. Ioan 16:7,, Totuşi vă spun adevărul: vă este de folos să Mă duc; căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite.,, http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AbHEIMOYSCA

| Esperança a răspuns:

Se vrea a fi Pogararea Duhului Sfant, insa nu toti crestinii stiu ca "Rusalii"este de fapt o sarbatoare pagana.
Corect este cum zice Scriptura - Ziua Cincizecimii, nu Rusalii!

| ioana1988 a răspuns:

Asta tine de cultura generala.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Intemeierea bisericii

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Am uitat sa-ti spun dar credinta si stiinta si cultura n-o iei de pe TPU

| Maxim96 a răspuns:

Praznuiesc pogorarea Duhului Sfant peste sfintii ucenici si apostoli.La fel si ziua de nastere a bisericii lui Hristos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sarbatoresc Rusaliile laughing Sper ca te-am lamurit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vad scopuri bune in tine.Parca vrei sa-ti bati joc

Răspuns utilizator avertizat
| Amilik a răspuns:

De Rusalii crestinii ortodocsi ii pomenesc pe morti. Merg la biserica, scriu pomelnice si dau de pomana in memoria celor care nu mai sunt printre cei vii.

| gingergirl1 a răspuns:

Pogorarea duhului sfant!winking

| Ben00 a răspuns:

Sarbatoresc schimbarea apostolilor prin venirea Duhului Sfant. Cei 12 erau oameni simpli, fara multa carte, fara puterea de a convinge oameni sau de a se confrunta cu invatati iudei sau cu filozofii greci. Erau si foarte tineri, necunoscuti si fara autoritate. Acesti 12 oameni nu aveau puterea de a schimba lumea, de a creea o Biserica care sa reziste in timp. Prin venirea Duhului Sfant au primit aceasta putere.

| AwaZoh98 a răspuns:

In ziua de Rusalii, crestinii sarbatoresc Pogorârea Sfântului Duh.
P.S.Tu ai 15 ani si nu stii semnificatia acestei sarbatori? Poor you. sad

| Essencest11 a răspuns (pentru AwaZoh98):

Ha ha nu am 15 ani! mai scade laughing

| AwaZoh98 a răspuns (pentru Essencest11):

Spun asta, deoarece intr-un timp aveai la profil la "Data nasterii" anul 1998, dar in fine... Multi ani inainte oricat ai avea. big grin

| IoanieCriminalul a răspuns:

O prostie in care sunt obligat sa stau acasa o zi aiurea.

| Essencest11 a răspuns (pentru IoanieCriminalul):

Intr-adevar e o prostie dar gandeste pozitiv, din prostia altora castigi o zi in care sa te relaxezi big grin

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru IoanieCriminalul):

Pacat ca ai casa

| xXAlphaXx a răspuns:

Salut,uite aici toate informatiile:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Rusalii

| Actaar a răspuns:

Normal ca nu o pricepi.
Om simplu.

| Seminarist a răspuns:

Ar trebui sa mergi mai des pe la biserica si sa te spovedesti si orce nelamurire ai sa il intrebi pe parintele din parohia respectiva

| AwaZoh98 a răspuns (pentru Seminarist):

E atee. N-ai s-o vezi pe la biserica. oh go on