Aceasta categorie nu este din punctul meu de vedere decat o categorie in care tot timpul or sa existe mari diferente de opinii si din aceasta cauza (+nesimtire si alte caracteristici) cearta. Dar nu diferenta de opinie e problema, asta e oarecum normal, problema consta in caracterul persoanelor implicate (nu generalizez), lipseste complet la multi gandirea "open mind", multi vor sa vorbeasca doar sa se creada importanti si cam atat, lipsa de informatie si incompetenta unor persoane de a vedea altfel lumea duce tot timpul cum ziceai si tu la jigniri care nu isi prea au rostul.
Cu foarte multe persoane nu se poate discuta (in general). Din aceasta cauza se ajunge la chestii neplacute (gen "vedeta" la stirile ProTV).
"Eh am facut-o inculta si dupa a urmat o serie lunga de jigniri! Dar de ce jigniri? Eu nu am dat dovada de aceasta forma de incultura cronica ca acest utilizator!'
Daca te-ai bălăcărit pana ai facut spume cu ce esti mai deasupra decat celalat?
La T/A stau acum niște copii sub 15 ani.
Vor drăguții de ei să-și arate prostia pe-aici.Cred că dacă dau buzna la această categorie și pun întrebări stupide, câștigă ceva.(nu că nu ar fi de ajuns întrebările fără noimă de la T/A)
Nu vă coborâți la mintea lor, nu are rost.
Baftă!
Bună!
În această categorie văd scopul dezbaterii unor subiecte religioase sau chiar o nelămurire a unuia care ar putea fi 'descifrată ' de ceilalţi utilizatori. În legătură cu fata aceea, las-o, toţi de pe T/A sunt nişte copii care-ţi inspiră milă cu minţile lor bolnave.
Ai dreptate! Nu m-am gandit la lucrul asta! Lipsa formarii nivelului de discernamant necesar dezbaterii anumitor subiecte denota comportamentul lor prostesc!
Multumesc mult pentru raspuns!
Cu multă plăcere! O seară plăcută!
Multumesc la fel!
Cruciadele moderne, daca vrei.
Dezbateri pe o tema. Ca nu ajungem la "un adevar universal" pe aceasta tema este alta problema...
Uite,şi eu sunt de la t/a, dar încerc (pe cât posibil) să nu mă infectez cu...bine,nu prostie...cu plăcerea asta de a fi mereu în centrul atenţiei,să nu fiu ca ei,care cred că sunt stăpânii categoriei.
Poate ai mai văzut prin răspunsurile mele chestii care ar dovedi contrariul a ceea ce spun eu acum,dar na,cum vrei să "supravieţuiesc" la t/a,dacă spun acolo exact ce spun acum?
Tu fă bine,şi nu te mai înjosi în faţa unor boraci! (da,prin faptul că le dai atenţie,şi le comentezi la fiecare răspuns, te înjoseşti)
Nu ştiu ce vârstă ai, dar la felul în care te exprimi, nu cred că te cobori la vârsta t/a-ului.
Mai pe scurt, lasă-i să se scalde în prostia lor.
Acuma mi-a trecut aseara nu stiu ce aveam dar nu eram in dispozitie buna! Pana la urma sunt doar niste copii
Ei,asta e,fiecare are momentele lui...
Şi da,sunt doar copii, nu ştiu ce înseamnă să te cerţi online. Ei cred că dacă nu-i vezi, totul e în regulă.
Iartă-i, îs mici, nu ştiu ei.
N-are nimica
Am incheiat cearta cu ea! Nici nu ii mai raspund!
Aici eu vad doar o continua cerata intre utilizatori.Fiecare crede ca gandeste corect!
Nici tu nu ai un rost mai mare pe tpu.mai esti si paracios, aratand paiul din ochiul altuia dar nevazand barna din ochiul tau.sti ce inseamna asta? ceia ce faci tu pe TPU, si ce fac eu acuma; ceilalti.noooi nu.ba da.toti.si tu si el si ea si noi.ce nu se vede? ma imaculatule?
Mai bine stateai in banca ta decat sa dai un asa raspuns!